STIRI Editoriale Jurnal de nocturnă: TOT BEZNĂ…

Contractul pentru nocturnă este semnat conform celor care conduc frâiele clubului, însă suporterii au rămas în beznă totală. Nimeni nu ştie şi nimeni nu poate spune când vor începe lucrările, de terminarea acestora nici nu încape vorba momentan, mai ales că sunt şanse foarte mari ca în turul campionatului următor să jucăm meciurile de pe teren propriu din nou la orele bine cunoscute de fanii înfocaţi. Nici derogarea nu pare bătută în cuie, nu s-a precizat nimic concret în privinţa a ceea ce se poate întâmpla pentru faptul că nu avem nocturnă la începerea noului sezon, deşi acest aspect este unul foarte important în dosarul de licenţiere pe care unii spun că l-am obţinut cu brio… După episodul cu turnichetele, când am fost nevoiţi să jucăm un meci de pe teren propriu fără accesul suporterilor pe stadion, fanii se gândesc la ce este mai rău: meciuri jucate "acasă" în alte oraşe, partide fără accesul suporterilor sau chiar retrogradare!

Cât să mai dureze oare nepăsarea? Cât trebuie să îndurăm pentru o nocturnă? Promisiunile sunt din 2006, iar în luna aprilie a acestui an (mai exact pe 9 aprilie, la ora 17:11), directorul general anunţa sus şi tare pe site-ul oficial că "în scurtă vreme vor demara lucrările". Cât înseamnă această “scurtă vreme” nu putem şti exact, cert este că mai e puţin şi se fac două luni de la acel anunţ, iar dacă "derulăm" înapoi, ne dăm seama că "scurtă vreme" pentru acele turnichete a durat 11 luni !

Dragi suporteri, nu va grăbiţi să vă duceţi la plajă, la sfârşitul lunii iulie reîncepe campionatul, iar clubul Oţelul Galaţi, oferă fanilor şansa de a se bronza, ca să nu mai ziceţi că nimeni nu se gândeşte la voi.

09 Aprilie 2010 (site oficial):

Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Marius Stan, a anunţat că în scurtă vreme vor demara lucrările de ridicare a instalaţiei de nocturnă la stadionul "Oţelul".

"Ne-am luat angajamentul faţă de ArcelorMittal să facem nocturna şi ştiu că vom avea destul de muncă, dar nocturna va fi gata până la startul următorului sezon. Trebuie să găsim soluţia cea mai convenabilă pentru construcţia acestui obiectiv. În foarte scurt timp vom începe operaţiunea, însă până atunci trebuie să alegem constructorul. La fel ca şi Arcelormittal, nici FC Oţelul nu trebuie să organizeze licitaţie publică, trebuie doar să luăm oferta cea mai bună, cea mai ieftină soluţie. Nocturna este aceeaşi la toate firmele, dar diferă preţul. Sunt aceiaşi stâlpi, sunt aceleaşi lămpi care se montează acolo, aceeaşi fundaţie, numai că la unii costă fundaţia mai mult, iar lămpile de câteva ori mai mult. Fiind vorba de banii nostri, trebuie sa ne gospodarim corespunzator", a declarat Marius Stan.

Login sau crează cont pentru a comenta              |