STIRI Editoriale Pac-pac, m-ai inteles?

Greselile se tin in lant la Otelul. Directorul general nu a fost in stare sa rezolve conflictul cu cei doi bulgari, motivand ca odata cu plecarea celor doi, se vor face economii. Cred ca ar fi fost mult mai pretioasa mentinerea lui Jelev, decat cheltuielile din vara pe Marius Matei, Gabriel Siminic sau Gjorgj Mojsov. Se poate observa ca tinta sa nu a fost prelungirea contractelor celor doi bulgari, inca din vara, acesta “asigurandu-si spatele" cu transferul lui Milan Perendija. In cele din urma, Jivko Jelev s-a transferat la Steaua si Otelul isi pateaza oarecum numele in aceasta tranzactie. Revine la Galati Razvan Ochirosii, cel care a dat cu flit echipei fanion din orasul sau natal si a ales calea din Ghencea. Multi spun ca nu ar fi putut refuza, dar, iata, s-a dovedit ca a gresit atunci cand a ales Steaua si, dupa ce s-a plafonat, revine de unde a plecat. Chiar daca va avea evolutii dintre cele mai bune, nu e rezolvat nimic, pentru ca pe langa performanta si bani, mai conteaza onoarea si demnitatea. Oricum, Ochirosii este detinut doar in copropietate, iar cei din Ghencea il pot recupera dupa numai un an.

Marius Stan s-a contrazis in declaratii, dupa ce a spus ca Steaua nu mai poate lua jucatori, dupa cum pofteste de la Otelul; apoi a aplecat capul in fata lor si a schimbat declaratia in "Pac-pac am negociat cu Gigi".

Urmatoarea greseala: renuntarea la transferul lui Stelian Cucu, dupa ce Marius Stan s-a inteles cu Dunarea pentru 60.000 de euro, s-a dat inapoi, invocandu-se lipsa banilor. S-au cheltuit 50.000 de euro pentru achizitionarea unui portar sarb (in privinta valorii sale nu ma pot pronunta), desi Cristi Munteanu era liber si daca nu a fost bun pentru noi, este bun pentru Dinamo. Revenind la Cucu, se pierde un jucator care se incadreaza in tiparul echipei: tanar, galatean, talentat si muncitor si acesta ar putea fi transferat la o alta echipa din Liga 1, mai ales dupa convocarea la nationala B a lui Razvan Lucescu.

Despre transferul lui Jelev

Marius Stan, 4 ianuarie 2010: "E un caz tipic marca Steaua care ne-a mai luat in trecut jucatori cu fel de fel de tertipuri, asa cum s-a mai intamplat cu Ghionea, Tudose si Ochirosii."

Marius Stan, 6 ianuarie 2010: "Ochirosii a fost dorit de Dorinel si de noi. Abia aseara s-a facut intelegerea, am negociat în 2 minute, pac-pac, cu Gigi Becali."

Despre transferul lui Cucu

Marius Stan, 14 decembrie 2009: "Am batut palma, iar transferul sau se va face ca in cazul lui Bourceanu.Cele doua cluburi vor fi coproprietarele jucatorului."

Marius Stan, 6 ianuarie 2010: "Nu avem destui bani pentru transferuri, asa ca preferam juniori din pepiniera proprie."

Login sau crează cont pentru a comenta              |