STIRI Editoriale Ajutati-l pe Ovidiu!

Cu ceva timp în urmă ni s-a adresat, un suporter oţelist din Tecuci, student în Iaşi, imobilizat în scaun cu rotile, care ne-a cerut ajutorul astfel: "Salutare tuturor. Am ales modul ăsta să vă fac cunoscută povestea mea şi sper să mă susţineţi pentru că îmi este foarte greu să vă spun povestea mea. Mă numesc Ovidiu şi sunt din Tecuci. De mic am iubit fotbalul şi familia, dar cel mai mult iubesc echipa OŢELUL şi nimic în viaţă nu mă va face să îmi schimb părerea. Povestea mea spusă mai pe larg o gasiţi aici: Tot ce vreau de la voi, cei care sunteţi din Galaţi este să mă ajutaţi să îmi îndeplinesc un vis. Din păcate, chiar dacă sunt un fan înfocat, boala şi distanţa m-au împiedicat să ajung la un meci al OŢELULUI. Stau etapă de etapă şi sufăr în faţa televizorului alături de echipa mea. Aici unde sunt, mă "lupt" printre străini cu suporteri care habar nu au ce înseamnă fotbalul. Aşa au auzit ei de mici de la televizor că Steaua, Dinamo sau Rapid sunt echipele bune. Pe mine nu m-au interesat niciodată şi pentru mine sunt nule. De aceea aş vrea, dacă poate cineva dintre voi să îmi facă rost de un tricou oficial al clubului cu nr. 14 pe spate sau orice, măcar un fular pe care să îl pun la gât ori de câte ori Oţelul joacă. Mai mult mi-aş dori un tricou, am încercat să mi-l cumpăr, dar ajung foarte rar în Galaţi şi din păcate clubul nu are un magazin oficial şi nu am reuşit să găsesc niciunde. Sper ca voi care sunteţi suporteri înfocaţi să reuşiţi să mă ajutaţi dacă timpul vă permite. FORZA OŢELUL!!!"

Prin acest articol aş vrea să atrag atenţia celor din conducerea clubului sau celor care pot da o mână de ajutor pentru a-i oferi acestui suporter ceea ce îşi doreşte: tricoul şi fularul cu echipa favorită. Nu vreau să se înţeleagă greşit! Ovidiu nu e un cerşetor şi este dispus să plătească pentru a-şi achiziţiona aceste materiale promoţionale .
Suporterul imobilizat în scaun a avut şansa de a urmări partida echipei gălăţene susţinută în deplasarea de la Iaşi (foto) şi totuşi acesta nu a avut ocazia de a purta la gât fularul echipei favorite sau de a se îmbrăca cu tricoul acesteia. Sper ca acest mesaj să ajungă şi la urechile conducerii clubului şi sper ca aceştia să aibă înţelegerea de a oferi acestui suporter ceea ce-şi doreşte atât de mult.

Login sau crează cont pentru a comenta              |