STIRI Editoriale Misterele conducerii (I): Teoria turnicheţilor

Când zic "conducere" nu mă refer strict la oamenii care conduc frâiele acestei echipe în acest moment, ci mă refer la acţiunea în sine de a conduce clubul. Încep prin a spune ceva stupefiant, lucru auzit din gura primarului Dumitru Nicolae şi anume: "Turnicheţii se pot monta, nu îi împiedică nimic, iar autorizaţia pentru această lucrare a fost acordată". Şi atunci apare întrebarea suporterului de rand: de ce nu se munceşte la montarea acestui sistem? Răspunsul este relativ simplu… se va ajunge la situaţia ca Oţelul să joace un meci fără suporteri, iar apoi Marius Stan şi Dumitru Nicolae îşi vor arunca vina unul altuia, fiecare încercând să-l pună într-o lumina proastă în faţă suporterului pe celălalt.

Acum, oricât de mult s-a întârziat cu acordarea acelei autorizaţii, era normal ca imediat cum aceasta a fost primită, să-şi facă simţită prezenţa muncitorii pe lângă porţile stadionului pentru a monta turnicheţii, dar iată că au trecut deja trei săptămâni şi încă ducem lipsă. S-a spus că doar 1500 din cei prezenţi la partida de acasă cu Gaz Metan Mediaş şi-au achiziţionat bilete, dar ceilalţi “suporteri” pe ce bază au intrat? Şi, dacă se doreşte ca sistemul de intrare să fie unul fără probleme, ar trebui să se monteze turnicheţii, logic. Îmi aduc aminte foarte bine cum, înaintea partidei de pe teren propriu cu FC Braşov, directorul general adjunct, Cătălin Tofan, declara cu nonşalantă că turnicheţii sunt achiziţionaţi! Eh, se pare că tot la mila Jandarmeriei şi a Ligii rămânem.

Prea multe vorbe, prea puţine fapte. Suntem păcăliţi zi de zi, şi privaţi de concret. Cât să mai putem răbda? Am ajuns batjocura oamenilor puterii? Nu se poate să aşteptăm până când adormitul, pardon primarul, va monta turnicheţii pentru că acest lucru nu se va întâmpla. Nu se poate să repetăm aceeaşi placă cu Primăria, dar nici clubul să nu mişte nimic. Nu mă aştept ca Primăria să sponsorizeze clubul, dar încă mă aştept ca Primăria să finanţeze, aşa cum ar fi normal, Baza "Ancora".  

Până vor fi montaţi turnicheţii, până vor ajunge la un consens oamenii de la conducere, suporterii sunt neputincioşi şi doar atât a mai rămas - SPERANŢA. (va urma)

Login sau crează cont pentru a comenta              |