Nu sunt pesimist din fire, dar ce-i drept am sa va dau cam multe vesti proaste, iar prima dintre ele este ca nu exista nicio veste buna.
In primul rand, transferul de senzatie al verii, anuntat de ceva ani incoace, intarzie sa apara. Nocturna, fata morgana, care trebuia sa fie transferul sezonului la Galati, ne ocoleste inca odata, iar dupa 15 septembrie este posibil sa ne facem bagajele catre Piatra-Neamt, Constanta sau Bacau, atunci cand vom juca "acasa". Pana la urma, lasam numarul 10 liber, pentru ziua in care vom transfera si noi Nocturna la Galati, care ar umple garantat stadionul inca de la prima partida.


La transferuri propriu-zise, nici aici nu excelam. Principala problema a sezonului trecut, atacul, ramane nerezolvata. Super-transferul lui Csaba Borbely care la 30 de ani a strans in cariera sa mai putine goluri chiar si decat numarul de cartonase galbene incasate. Ceea ce nu-i chiar asa de rau pentru un varf, iar daca de data aceasta chiar va reusi acest pariu cu miza mica al lui Stan, si Borbely va reusi sa marcheze de opt ori, practic decisiv pentru o calificare in Europa, imi voi tatua numele complet pe spate - Csaba Borbely.
S-a intors si fiul risipitor, Robert Elek, pe care promit sa nu-l mai critic niciodata daca va marca macar un gol din afara careului de 6 metri.
Marius Stan a inceput sa ia atitudine cam la fel precum prim-(mic)nistrul, prin reducerea salariilor nesimtit de mici pentru Liga 1, insa acest lucru puncteaza mai mult la imagine si la ilustrarea caractererelor jucatorilor din lot, decat la o economisire importanta.
Dupa "asaltul" lui Ghiolbani Becali despre presupusul blat din ultima etapa si dupa imbarligatura data pe piata de catre Cel al carui nume nu trebuie pronuntat, Dorinel Mutneanu nu va mai beneficia de sms-uri gratuite in orice retea, existand riscul ca imaginea clubului sa fie pusa din nou in pericol!
Una peste alta, de la magazinul oficial ne-am luat gandul, se ocupa intens Omul Invizibil, iar conducerea a mai varat o promisiune pe care nu o poate indeplini - un pub pentru suporteri. Deja naivii se vedeau sarbatorind marile succese ale favoritilor intr-un loc special amenajat in incinta stadionul.
Doar acestea sunt probleme, ca in rest, numai de bine!