STIRI Editoriale Nocturna face zgomot?!

Primaria isi face de cap, as fi zis primarul, dar e cam greu de imaginat un asemenea aspect. Face "Gollum" ce face si tot nu da pace clubului. Cica se pregateste ceva pe la Otelul si unii se sperie de o constructie monstru, beculete intr-un picior, ghici nocturna ce-i. Acum, tovarasul Nicolae, invoca o lista de 44 de persoane ce locuiesc in apropierea stadionului, care depun memoriu de tip OTV pentru a nu se monta nocturna.Asa cum bine stiti, stimabilul, vorbeste si gandeste mai greu si cred ca i-au ramas in minte cele 44 de pahare (hac!), care au trecut ce-i drept de ceva vreme, insa nu e de mirare, cunoscandu-l de multa vreme, parca de prea multa vreme...


Asadar, nocturna noastra prea mult asteptata, nici macar nu-si aprinde lampile in mintile suporterilor, ca a aparut deja o problema. Daca aceasta invocare este reala, e cel putin stupida. Sa invoci zgomotul la montarea unei nocturne in era bormasinilor de bloc si a muzicii ascultate pana iti sangereaza urechile, nu-i face pe acei oameni (repet, daca ei exista, e mare posibilitatea sa fie doar o halucinatie a batranetii) decat sa fie trecuti pe o lista a rusinii. Iar primul de pe acea lista ar trebui sa fie nea Mitica, nu de la liga (el e pe alta lista), ci de la primarie.
Poate ca a ajuns atat de senil incat sa fi uitat protestul din februarie 2009, in care multi galateni si-au aratat devotamentul fata de Otelul. Nu ai cum sa ignori normalitatea, nu ai cum sa nu lasi clubul fanion sa se dezvolte.
Momentan asteptam sa inceapa lucrarile luni, pana atunci putem doar sa ne uitam unii la altii si sa ne intelegem din priviri ca stim cine e, cine a fost si ce-a facut. Sa vedem care sunt cei care nu vor ca nocturna sa se construiasca, pentru ca nu stiu de ce presimt ca e unul singur, pus sus, dar cu gandire joasa.

Login sau crează cont pentru a comenta              |