STIRI Suporteri Protestul suporterilor a fost autorizat

Protest 2009 in fata PrefecturiiProtest 2009 in fata PrefecturiiDupă cum v-am anunţat, Liga Suporterilor Gălăţeni a depus acum mai bine de o săptămână o cerere la Primăria Galaţi pentru a primi dreptul de a protesta cu privire la situaţia tot mai gravă de la clubul de fotbal Oţelul. Dupa cateva piedici initiale cererea a fost aprobata !

Data stabilită pentru această manifestare este vineri, 22 iunie, în intervalul orar 18.00 -21.00, pe un traseu care va porni de pe platoul din fata hotelului Dunărea.

Vă mai putem spune că suporterii au început deja strângerea de fonduri, deoarece o acţiune de o asemenea amploare trebuie mediatizată cât mai mult în special prin lipirea de afişe prin oraş sau împărţirea de fluturaşi. O parte a fanilor au ajutat cu bani, în timp ce alţii au promis că vor ajuta fiecare cum poate prin multiplicarea xerox a afişelor sau pe bază de voluntariat luând parte la împărţirea acestora. De asemenea, fanii “oţelari” care doresc să doneze sume de bani pentru achiziţionarea de materiale specifice unui asemenea eveniment (material textil, vopseluri pentru mesaje, etc.) o pot face venind în zona café-barului “Trandafirul”(lângă VIP) din Ţiglina unde vor găsi pe cineva în fiecare zi de la ora 18.00 până la 19.00. Pentru alte detalii contactaţi 0754 577 700 - Gâbu Leonard.

Între timp s-a realizat şi un model de afiş pe care îl punem aici la download, iar cei care doresc şi au posibilitatea îl pot multiplica şi împrăştia prin oraş – CLICK AICI !

În speranţa că toţi suporterii au înţeles cât de gravă e situaţia la Oţelul, vă aşteptăm pe toţi cei care iubiţi această echipă să vă aduceţi aportul la salvarea ei ! DAŢI-NE OŢELUL ÎNAPOI !!!

Comentarii   
 •  
 •  

#1 MariusCosmin » 19-06-2012 10:58

Locul lui Marius Stan va fi luat de fostul stelist, Narcis Răducan, cel care va deveni preşedinte.

MariusCosmin

 •  
 •  

#2 MariusCosmin » 19-06-2012 11:10

Sper sa ne adunam macar 1000...
+1

MariusCosmin

 •  
 •  

#3 alexxe.mike » 19-06-2012 12:22

Am vazut ca Szekely si Plesan a fost dat afara de la o echipa ce a retrogradat in Rusia, pe langa faptul ca au fost facuti
praf de antrenorul lor. Szekely este un tradator..dar..se misca binisor la Galati..cine stie..
Narcis Raducan noul presedinte. Sincer..nu-mi displace ideea. Narcis este un profesionist, cu mult bun simt, si sunt sigur ca daca va avea mana libera si niste actionari seriosi in spate anul asta ne batem la europa si anul viitor la titlu :)

In legatura cu protestul..nustiu..nu cred ca se vor aduna prea multi. Sper totusi ca macar 50% din cei care au iesit in strada anul trecut dupa meciul cu timisoara sa vina si la protest.

Cu Otelul, la bine si, la rau !
+2

alexxe.mike

 •  
 •  

#4 Ciprica » 19-06-2012 12:38

Narcis Raducan e un presedinte care seamna, ca tipar, cu Marius Stan. Provine din iarba, stie cu ce se mananca fotbalul, are foarte mult bun simt si nu e genul care sa stea permanent pe sticla.

Cat despre protest, speram ca cei care isi exprima dubii ca vor fi prezenti foarte multi sa reuseasca, totusi, sa ajunga la el.
+1

Ciprica

 •  
 •  

#5 Dregan » 19-06-2012 14:32


Dregan

 •  
 •  

#6 Tudor » 19-06-2012 14:45

Citez pe MariusCosmin:
Locul lui Marius Stan va fi luat de fostul stelist, Narcis Răducan, cel care va deveni preşedinte.

Ai uitat un lucru important "În funcţia de director general adjunct va fi instalat cel mai important fotbalist al Oţelului din ultimul deceniu, Gabriel Paraschiv." (Viata Libera)

Tudor

 •  
 •  

#7 vitzamina » 19-06-2012 14:54

Paraschiv a declarat si in DB ca nu stie ce sa aleaga intre cariera de jucator si cea de oficial, acum.
Iar pentru prostsport ca i-ar fi greu sa se lase acum.
Nu e 100% sigur ca va accepta.

vitzamina

 •  
 •  

#8 Arbok » 19-06-2012 20:54

Apropo: Frumos afis a-ti realizat. Dar protestul trebuie facut pana se vor semna ca sa zic asa actele cedare/primire/cumparare. Stan a zis ca ar trebui normal sa mai dureze cel mult 10 zile parca. Deci in 10 zile aflam noul patron/noii actionari.

P.S.: Apropo nu stiu ce se va alege de stadionul Otelul daca echipa va juca pe viitoarea arena pe care zice ca o va face Stan in locul stadionului Dunarea.

Arbok

Login sau crează cont pentru a comenta              |