STIRI Liga I Lucian Murgoci – debut la echipa mare

Luacian MurgociLuacian MurgociMeciul cu CFR Cluj nu a însemnat doar a 308-a înfrângere pentru Oţelul, câţiva jucători atingând praguri jubiliare la echipa noastră. Liviu Băjenaru a debutat sub comanda lui Dorinel Munteanu, el ajungând totodată la jocul cu nr. 100 în Liga I. Aceeaşi bornă a atins-o şi ghinionistul serii de 13 august, Cristian Sîrghi, care a ajuns la spital imediat după partidă, cu fractură de piramidă nazală şi pomete, provocate involuntar de colegul său Sergiu Costin. Fundaşul nostru central, care a speriat un stadion întreg, va reveni pe teren peste cel puţin 2 luni…
În minutul 71 al jocului am avut parte şi de un debut, Lucian Murgoci evoluând pentru prima oară în carieră în tricoul echipei mari. Fundaşul stânga care a preluat numărul lui Adrian Sălăgeanu a demonstrat mult curaj, iar jocul său ne dă speranţe pentru viitor.
La polul opus, golul marcat de Gabriel Mureşan în minutul 7 a însemnat al 100-a reuşită în acest sezon de Liga I, în timp ce Ioan Andone a reuşit să se impună în faţa lui Dorinel Munteanu după 4 ani de aşteptare.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 15-08-2012 19:37

Turul III al Cupei Romaniei

Unirea Casimcea (tulcea) - Otelul Galati II 3-1

Asa ca cei care tot zic sa promoveze tineri de la echipa a doua, priviti rezultatele si apoi acuzati.
−4

Hagi

  •  
  •  

#2 steel_boy » 16-08-2012 12:28

Da intr-adevar cand au fost promovati cei din generatia lui Rapa, Iorga, Neagu, Otelul II avea numai victorii in Champions League.
+3

steel_boy

Login sau crează cont pentru a comenta              |