FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuÎntrebat dacă şi l-ar dori pe Florin Costea, lăsat liber de Steaua, antrenorul Dorinel Munteanu a afirmat că atacantul oltean este un jucător interesant, dar cu siguranţă clubul Oţelul nu şi-l permite, având în vedere situaţia existentă în acest moment la club. Mai mult, tehnicianul spune că şi-a pierdut speranţa că se vor mai face transferuri în acest tur şi a declarat că speră ca măcar să-i poată ţine pe Băjenaru sau Inkango, ai căror impresari nu şi-au primit comisioanele.


"Este un jucător interesant Florin Costea, dar ştiţi că la noi bugetul e restrâns. De luni de zile nu mai am nicio speranţă că se va rezolva sau când se va rezolva. Sper să intrăm şi noi în normalitate, că acum nu este. Ştiţi foarte bine situaţia noastră, cum să mă gândesc la Florin Costea? Băjenaru şi Inkango au venit liberi şi am putea să îi pierdem pentru că nu se plătesc nu ştiu ce comisioane”, a declarat Munteanu.

Iată ce a spus antrenorul echipei gălăţene, referitor la echipa naţională şi la faptul că Oţelul nu a avut niciun jucător convocat pentru amicalul din Slovenia: ”Ţin să îi mulţumesc d-lui Piţurcă pentru că nu l-a luat pe Cornel Râpă la echipa naţională, deoarece noi am avut un joc greu, luni cu CFR-ul.”

La final, Dorinel Munteanu a ţinut să sublinieze faptul că nu a existat niciodată o ofertă pentru el de la Vaslui, cum s-a speculat în recentul scandal iscat între tehnician şi viitorul preşedinte, Narcis Răducan: “Nu vreau să vorbesc despre oferta de la Vaslui pentru că ea nu a existat. Am încredere mare în echipă, am discutat cu echipa şi le-am arătat părţile bune. Nu am nici o problemă cu jucătorii."