STIRI Liga I “Nu este un meci special cel cu Oţelul"

John Ibeh (FOTO Marian Brailescu)John Ibeh (FOTO Marian Brailescu)La Oţelul continuă tradiţia din acest debut de sezon, aceea de a pierde un jucător pe etapă, în urma accidentărilor. Acum a venit rândul lui Cristian Sîrghi să stea pe tuşă o perioadă îndelungată de timp, după ce Cleidimar “Didi” şi Silviu Ilie au avut de suferit operaţii complicate care i-au scos din circuit. De asemenea, Gabriel Viglianti, absent la partida cu CFR Cluj, este în continuare incert, după ce s-a ales cu o contuzie înainte de etapa trecută.


Singura veste bună este revenirea lui Zoran Ljubinkovic, care şi-a ispăşit etapa de suspendare primită în urma cartonaşului roşu încasat la jocul cu Petrolul. Sârbul va fi cel mai probabil folosit titular ca apărător pe banda stângă a terenului, o zonă blestemată parcă în acest nou campionat.
De partea cealaltă, Pandurii nu are mari probleme de lot, doar Răduţ fiind incert, după ce a lipsit la meciul din etapa trecută pe terenul celor de la FC Vaslui, dar el şi-a reluat alergările şi ar putea intra chiar din primul minut.
Dacă la Oţelul nu a mai avut loc obişnuita conferinţă de presă de dinaintea unei partide de Liga 1, din cauza tensiunilor din ultimul timp de la nivelul conducerii, vă prezentăm mai jos declaraţiile a doi foşti “oţelari” care ne vor fi adversari la meciul de luni.

John Ibeh: “Nu este un meci special cel cu Oţelul, chiar dacă e fosta mea echipă, cea la care am debutat în Liga 1. Oricum vom încerca să câştigăm, indiferent că e vorba de Oţelul sau de altă echipă. Nu e o surpriză că suntem pe primul loc, deoarece jucăm un fotbal bun în acest moment. Cred că merităm să fim acolo sus. Avem un antrenor grozav, iar echipa este ca o familie, e o atmosferă propice performanţei. Deocamdată vom juca meciurile şi la final vom vedea dacă putem prinde o cupă europeană.”

Petre Grigoraş: “Îmi doresc să înving Oţelul, de când am venit aici am pierdut toate meciurile cu ei, pe teren sau în afara lui. Cum am reuşit să spargem gheaţa la Vaslui şi să scoatem un punct, sper să obţinem o nouă victorie luni. Nu ne va fi uşor, îi cunosc foarte bine pe adversari, dar astea contează mai puţin. E o echipă extrem de echilibrată şi de omogenă, poate cea mai legată din Liga I, pentru că au în lot jucători care joacă de 5-6 ani împreună. Oţelul este greu de învins, am simţit-o pe pielea noastră în meciurile directe şi chiar dacă n-au avut un început de campionat strălucit ne va aştepta un examen foarte greu luni. Cunoaştem bine forţa lor şi vă asigur că meciul acesta va fi la fel de greu ca cel cu Vaslui, poate chiar mai dificil. Oţelul este foarte bine pregătită fizică şi lucrul acesta contează foarte mult, mai ales că vor încerca să recupereze din punctele pierdute. Cu toate astea aş considera un semieşec un rezultat de egalitate. Anul trecut am pierdut total nemeritat, la singurul şut al Oţelului pe spaţiul porţii. Poate anul ăsta soarta va fi mai blândă cu noi şi să avem mai mult şansă. Nu fac comparaţii între John Ibeh şi Jaka Stromajer, amândoi au fost elevii mei şi sunt la fel de valoroşi. Mi i-aş fi dorit pe amândoi în echipă. Îi urez multă sănătate lui Cristian Sîrghi care a suferit o accidentare gravă. Îl cunosc foarte bine, e un băiat extraordinar, un profesionist desăvârşit, dar din păcate dorinţa lui permanentă de a fi în slujba echipei a dus la o accidentare."

Partida Pandurii Tg.Jiu – Oţelul se va disputa luni, 20 august 2012, cu începere de la ora 19.00, partida fiind transmisă în direct de către DolceSport.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Tudor » 19-08-2012 17:55

Pai si ce, pentru noi e special? Pentru noi orice meci ar trebui fie normal, sau special, in sensul ca trebuie sa castigam mereu. Nu trebuie sa fie special din alt punct de vedere. Respect Grigoras si Ibeh, dar venim sa va batem. 8)
PS: Iar DolceSport ? :-|
+2

Tudor

 •  
 •  

#2 otelarul64 » 19-08-2012 19:28

Citez pe Tudor:
Pai si ce, pentru noi e special? Pentru noi orice meci ar trebui fie normal, sau special, in sensul ca trebuie sa castigam mereu. Nu trebuie sa fie special din alt punct de vedere. Respect Grigoras si Ibeh, dar venim sa va batem. 8)
PS: Iar DolceSport ? :-|


Da..poti sa il vezi online daca vrei.

otelarul64

 •  
 •  

#3 Tudor » 19-08-2012 19:40

Citez pe otelarul64:
Da..poti sa il vezi online daca vrei.

Stiu...
+1

Tudor

 •  
 •  

#4 spike » 20-08-2012 13:53

bagamias pl in dolce sport..
+2

spike

 •  
 •  

#5 costy81gl » 20-08-2012 14:28

Imi place cum a vorbit Grigoras
+1

costy81gl

 •  
 •  

#6 Hagi » 20-08-2012 17:53

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă la Tg Jiu. Nu cred însă că băieții vor mai repeta greșelile din meciul cu CFR Cluj. Se poate spune că Pandurii este favorită așa cum a fost și Petrolul în partida de la Ploiești. Asta nu înseamnă însă că ne vom preda. Am pornit cu șansa a doua în multe partide pe care le-am câștigat. Totul este ca jucătorii să fie concentrați sută la sută. Un rezultat de egalitate ar fi foarte bun pentru noi. Avem un început de campionat dificil și trebuie să scoatem cât mai multe puncte. Programul de început ne-a dezavantajat dar putem recupera pe parcurs. Nu trebuie să ne plângem de situația de la club ci avem nevoie de o mobilizare totală pentru a urca în clasamentˮ, a declarat Dorinel Munteanu.
+1

Hagi

 •  
 •  

#7 eddynho » 20-08-2012 18:24

Pena poate sa plece linistit daca are unde
+1

eddynho

Login sau crează cont pentru a comenta              |