STIRI Liga I “Sper să ieşim din această pasă proastă, suntem îngrijoraţi”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuIată cele mai importante declaraţii după meciul de infarct dintre Pandurii Tg. Jiu şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a 5-a a Ligii I şi încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2.

Narcis Răducan: “A fost un meci foarte frumos, băieţii au alergat mult, au avut şi momente bune şi mai puţin bune. Din păcate, şi arbitrul a contribuit la pierderea celor trei puncte. Chiar dacă nu sunt omul care să critice arbitrii, Tudor a greşit grav la penalty-ul gazdelor. Când joci împotriva echipei cu cel mai frumos joc din campionat e greu să obţii ceva pozitiv. Sper să ieşim din această pasă proastă, suntem îngrijoraţi."

Dorinel Munteanu: “Supărarea este foarte mare pentru că am pierdut nemeritat, din punctul meu de vedere. Arbitrul şi cele două eurogoluri au fost norocul Pandurilor. Trebuie să scot în evidenţă că, la meciul cu CFR, echipa noastră a fost pedepsită cu un penalty inimaginabil, acum la fel! Nu ştiu cât mai putem să jucăm în maniera asta. E lipsă de bun simţ în arbitraj! Pandurii este o echipă care, împinsă de la spate de toţi factorii, devine foarte puternică."

Sergiu Costin: “Se poate spune că suntem urmăriţi de ghinion, dar trebuie să fim puternici să trecem peste aceste meciuri. Sunt convins că o să ne revenim pentru că avem echipă bună şi jocul nostru spune ceva... S-a demonstrat încă o dată că fotbalul este imprevizibil. Au mai fost campionate pe care le-am început mai greu, după care ne-am revenit. Ăsta e fotbalul, nu avem ce face!”

Petre Grigoraş(antrenor Pandurii): “M-a surprins şi pe mine Boutadjine cu cele două goluri, au fost senzaţionale. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, a fost un meci foarte dificil. Ştiam că va fi aşa, Oţelul e o echipă puternică. Sunt trei puncte extraordinar de importante pentru noi. Ţin să felicit echipa pentru că nu a cedat şi am reuşit până la urmă o victorie frumoasă. Trebuie să avem grijă de Boutadjine, să joace cât mai mult, să aibă încredere. Nici acum nu este 100% din punct de vedere fizic, pentru că a venit abia în al doilea stagiu de pregătire, dar sperăm să ajungă la potenţial maxim în cel mai scurt timp.”

Mihai Răduţ(mijlocaş Pandurii): "Eu zic că e normal să se întoarcă şi norocul la noi. E prematur să vorbim de titlu, nu suntem o echipă care trage la titlu, vrem să câştigăm fiecare meci şi să ne îndeplinim obiectivul impus de club."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 costy81gl » 21-08-2012 11:32

Foarte urata declaratia lui Dorinel. Dorinele, stiu ca citesti comentariile si pe aceasta cale iti propun ca macar 3 meciuri sa nu te mai legi de arbitri si de dusmani. Cand pierdem declari ca ne-au furat arbitrii. Cand castigam, declari ca le-am demonstrat ca suntem buni, celor care ne critica. Ia exemplu de la alti antrenori, precum Pustai.
−1

costy81gl

  •  
  •  

#2 otelarul64 » 21-08-2012 12:13

Daca nu castigam nici cu Gloria Bistrita etapa urmatoare , eu cred ca ar trebuie sa se gandeasca serios la demisie domnul Dorinel..
−2

otelarul64

  •  
  •  

#3 MARIO 23 » 21-08-2012 14:49

:D uite una care m-a distrat rau de tot, a fost de-a dreptul penibila declaratia asta a lui dorinel,cum poti sa spui ca cele 2 EUROGOLURI au fost norocul pandurilor.....dorinel incepe sa-si piarda luciditatea si ratiunea si asta e grav! :-*
−1

MARIO 23

  •  
  •  

#4 bgd90 » 21-08-2012 15:41

si eu sper sa nu mai fie razboaie, si eu sper sa castig la loto, si eu sper sa ajung pe Luna, si eu sper sa zbor, toata lumea spera.Bine ar fi sa nu ramanem cu speranta.

bgd90

  •  
  •  

#5 Laguna GT » 21-08-2012 17:36

Cred ca problemele care exista la club incep sa-si puna amprenta asupra intregii echipe. Tare ma tem ca este un butoi cu pulbere in interior, toti muncesc inntr-un mare stres din cauza situatiei incerte si fara rezolvare si, de aici, toate declaratiile pe care le vedem, jocul echipei etc.

Laguna GT

Login sau crează cont pentru a comenta              |