STIRI Editoriale Lala revedere identitate

Stadionul OtelulStadionul OtelulSub această afirmaţie poate fi încadrată ultima ştire din tabăra “oţelară”, conform căreia în data de 29 septembrie pe stadionul “Oţelul” va avea loc concertul arhicunoscutei (la ei în cartier) formaţii Lala Band, din cadrul turneului pe care aceasta îl întreprinde prin ţară. După acceptul dat echipei dobrogene, Viitorul Constanţa, de a disputa primele trei meciuri ale sezonului din postura de gazdă la Galaţi, în spiritul prieteniei dintre cluburi, iată că mai nou suntem şi loc de desfăşurare de concerte, spectacole susţinute de persoane care nu au absolut nicio legatură cu Oţelul sau spiritul acestui club fanion al Moldovei, nu numai al oraşului nostru.

Poate mulţi se vor întreba ,,Bine-bine şi ce-i atât de deranjant în acest lucru?”, iar răspunsurile sunt multe. Din capul locului avem problema distrugerii gazonului, care ar fi şi cea mai «arzătoare». Ne batem joc de o investiţie care fost anunţată ca o mare cheltuială în bugetul şi aşa foarte strâmtorat al echipei. Se pare că terenul de joc, implicit starea acestuia, nu mai contează atât de mult, banii încasaţi de pe urma găzduirii lălăiţilor fiind mai mult decât suficienţi în viziunea celor care au aprobat concertul!
Este binecunoscut faptul că un spectacol susţinut pe o astfel de suprafaţă, cum este cea a stadionului din Ţiglina III, ar avea efecte negative ireparabile, mai ales că iarba «suportă» deja de câteva săptămâni activitatea a două echipe: Viitorul şi Oţelul. Nu mai e nevoie să menţionăm că în momentul în care a fost anunţată drept sigură prezenţa echipei dobrogene pe stadionul “Oţelul”, antrenorul Dorinel Munteanu s-a arătat foarte deranjat şi în acelaşi timp nedumerit de acea decizie de a întrajutora o adversară în campionat, dar mai ales de «efortul» suplimentar la care a fost supus gazonul. Cu siguranţă a fost consultat şi dânsul înainte de a se lua decizia finală! Şi mai ciudat este faptul că Oţelul are meci pe propriul teren contra echipei FC Braşov, în acelaşi weekend !
Sub ce criterii şi considerente s-a ales stadionul “Oţelul” drept locaţia concertului nu ştim, însă cu siguranţă ştim infinit mai multe alte locaţii din oraşul Galaţi unde ar fi putut avea loc acest eveniment. Considerăm, de altfel, că această trupă muzicală nu are ABSOLUT nimic în comun cu Oţelul, cu istoria sau tradiţia acestei echipe a oraşului Galaţi sau cu identitatea pe care clubul încearcă să şi-o cizeleze odată cu obţinerea primului titlu, a Supercupei şi a participării în Champions League!
Cu siguranţă cea mai dureroasă şi revoltătoare revelaţie este faptul că pentru fanii ce-au fost alături echipei atâta amar de timp, la bine, dar mai ales la greu, nu s-a putut ţine festivitatea de premiere din 2011 a noilor campioni acolo unde ar fi fost normal şi anume acasă, pe «Oţelul». Ar mai fi de menţionat şi lipsa unor meciuri de prezentare înaintea începerii noilor sezoane, aşa cum fac toate cluburile care se respectă şi-şi respectă proprii suporteri. De mai bine de 3 ani echipa noastră nu mai este prezentată înainte de începerea campionatului, în faţa propriilor fani, însă un concert al trupei Lala Band este oricând binevenit în curtea noastră!
După Lala cine urmează?

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Bada » 21-08-2012 09:42

Daca in cazul celor de la Viitorul mai e de acceptat situatia, desi nu mi-ar pica deloc bine daca ar juca acasa cu stelemeaua sau dinamo, cu lala children's band chiar nu inteleg. Bun, am fost si noi in locul celor de la viitorul, am jucat inclusiv la Constanta. Dar ce sa caute pe stadionul nostru un concert organizat exclusiv pentru binefacerea buzunarelor organizatorilor? E o mare bataie de joc!
Si ca sa raspund si ultimei intrebari, probabil urmeaza guta sau salam, eventual la o prezentare a stelei. :-x
+5

Bada

 •  
 •  

#2 bgd90 » 21-08-2012 09:55

daca se vroia neaparat ca acest concert sa se tina pe un stadion de ce nu sa ales Stadionul Dunarea, la ce fel arata gazonul acolo nu stiu cat de mult s-ar mai fi stricat, sau chiar pe Stadionul Siderurgistul unde este sintetic.Oricum din afacerea asta banuiesc ca Otelul nu incaseaza nici un leu pentru inchirierea stadionului.Macar sa dea anumite asigurari in ceea ce priveste gazonul, este afectat platesti despagubiri sau il refac organizatorii pe banii lor.
+5

bgd90

 •  
 •  

#3 marius bors » 21-08-2012 09:55

Exista mai multe locatii in oras unde acesti tineri pot concerta, Stadionul Sidedurgistul (sintetic, nu au ce strica), Stadionul Dunarea (si asa acolo gazonul este varza) etc. Chiar atat de rau am ajuns incat sa ne vindem si casa pentru cativa banuti in plus? Chiar nu mai avem pic de demnitate in noi? Maine, poimaine poate inchiriem stadionul pentru niste adunari (spirale) MISA de ale lui bivolaru, eventual cand va iesi Vadim presedinte stadionul sa fie folosit pentru executii publice.
+3

marius bors

 •  
 •  

#4 progigi » 21-08-2012 11:33

in nici un caz nu le tin partea picilor astia umflati de protv, dar totusi, dati-mi voie sa va dau un singur exemplu: unde credeti ca are loc, in fiecare an, in Olanda, Sensation White? (aici tin sa precizez si amploarea pe care o are evenimentul). Daca nu ati auzit de el, incercati o cautare pe google :) E drept, nu sunt lalaitii genul de formatie pentru care s-ar cere imperios un stadion pentru desfasurarea unui concert, dar atat timp cat ei au bani pentru asa ceva, fiti voi siguri ca cei responsabili isi vor trage partea lor din afacerea asta, iar ce se va intampla cu banii dupa aceea ei decid.
+1

progigi

 •  
 •  

#5 costy81gl » 21-08-2012 11:40

Poate e o gluma de 1 aprilie. Daca nu, avem o singura solutie: nu mergem la concert, ba chiar le rupem picioarele celor care vor sa intre. Sa vedem cat gazon poate sa distruga lala fara spectatori.

@progigi la Sensation White se percep cateva sute de euro pe bilet si intra cateva zeci de mii de oameni. Raman lejer bani de schimbarea gazonului. Noua nu ne raman nici bani de tigari din concerul lala.
+3

costy81gl

 •  
 •  

#6 ADYtza74 » 21-08-2012 12:00

Mai nea Daniel Ursu si toti comentatorii, voi sunteti incuiati rau de tot!Eu unul sunt un mare fan Otelu de cand m-am nascut('74), pe cei de la La la band nu pot sa-i sufar dar daca vin si dau bani Otelului pe chirie sa fie primit.Poate sa joace si Viitorul si mama lui ,daca ies bani la club e bine .Nu obliga pe nimeni sa se si duca! Abia sunt mai multe evenimente in Galati (ca parca asta urlau toti ca nu avem in oras).Pentru concert se va pune ceva special pe gazon(vezi Cluj arena) si nu vor fi probleme.Asa ca ciocu mic bai comunistilor!
−1

ADYtza74

 •  
 •  

#7 otelarul64 » 21-08-2012 12:18

"După Lala cine urmează?" - > Florin Salam sa cante un live ! :D

otelarul64

 •  
 •  

#8 Tudor » 21-08-2012 12:36

@progigi tu compari SW cu nulitatile astea ? Plus de asta la SW se pun placi deasupra gazonului pentru a-l proteja. Ala e festival gigant, se baga bani multi, dar se si scot pe masura. Daca s-ar organiza aici asa ceva, parerea mea este ca s-ar merita sacrificiul. Cum zicea si cineva mai sus, s-ar scoate bani pt gazon nou. Parerea mea de trancer... :P
+1

Tudor

 •  
 •  

#9 MARIO 23 » 21-08-2012 15:04

probabil urmeaza un miting anti-basescu pe stadionul otelul, sa aiba unde sa se stranga toti pensionarii din galati cu bannere si sa se bata cu jandarmii! evenimentul,bineinte les va fi transmis in direct de antena 3 si otv! ;-)

MARIO 23

 •  
 •  

#10 DanielT » 21-08-2012 15:44

Chiar credeti ca asta e cea mai mare problema a noastra acum? Sunt sigur ca nu. Pe mine, ca fan al echipei Otelul, nu ma deranjeaza concertul acesta de pe stadionul nostru cat timp nu ma obliga nimeni sa ma duc sa il vizionez. In locurile unde civilizatia este la ea acasa se organizeaza des concerte pe stadioane. Probabil unii ar dori ca cei din administratia stadionului sa ceara la fiecare eveniment organizat pe acest stadion parerea ultrasilor dar nu cred ca se poate asa ceva.
+1

DanielT

 •  
 •  

#11 gopolino20 » 21-08-2012 17:17

penibil...........
+1

gopolino20

 •  
 •  

#12 Laguna GT » 21-08-2012 17:41

Daca intra niste bani in stadion si, dupa "repararea" gazonului tot raman niste bani, care-i problema pana la urma? Ca un exemplu, pentru ca am ajuns pe acolo, cei de la Amsterdam Arena (si implicit Ajax) nu se supara deloc cand se organizeaza un concert. Ba din contra. Atat timp cat intra niste bani in club/stadion, e ceva rau?
−1

Laguna GT

 •  
 •  

#13 bgd90 » 21-08-2012 18:17

daca venea un artist de talie mondiala sau ceva de genu asta da se obtineau niste bani si pt repararea gazonului plus banii pt chirie, dar asa la un concert cu Lala Band sau cum le spune, sa ma ierte Dumnezeu dar nu stiu daca se scot banii pt tiparirea biletelor pt concert.
Nu am nimic impotriva concertelor pe stadionul Otelul dar macar sa cante cineva cu nume de pe urma caruia se scot bani frumosi, nu asa oricine.
Chiar as vrea sa vad un artist de talie mondiala care sa cante pe stadionul Otelul
+1

bgd90

 •  
 •  

#14 jean404 » 21-08-2012 19:46

Parerea mea este ca toti cei care sunt ..pro.. acestui concert al Celor de la Lala band sunt si admiratori ai miorlaitzilor acestui band.....nu este loc fratilor pentru asa un concert pe Stadionul Otelul.....
Hai Otelul Galati !!!!
+1

jean404

 •  
 •  

#15 Laguna GT » 21-08-2012 19:56

Citez pe jean404:
Parerea mea este ca toti cei care sunt ..pro.. acestui concert al Celor de la Lala band sunt si admiratori ai miorlaitzilor acestui band.....nu este loc fratilor pentru asa un concert pe Stadionul Otelul.....
Hai Otelul Galati !!!!

Parerea ta este total gresita in ceea ce ma priveste pe mine. Habar nu am cine sunt astia care vin sa cante si nici nu voi cauta pe internet ca sa vad cine sunt. Pentru ca nu imi pasa. Dar daca vor plati pentru treaba asta si clubul ramane cu niste bani, de ce sa nu se faca. Poate ar trebui ca unii de pe aici sa-si mai deschida mintea putin.
Daca insa, cei de la stadion ies in pierdere dupa treaba asta, prima oara li se iarta. A doua oara sunt fraieri.
+4

Laguna GT

 •  
 •  

#16 florinel97 » 21-08-2012 21:47

Citez pe bgd90:
daca venea un artist de talie mondiala sau ceva de genu asta da se obtineau niste bani si pt repararea gazonului plus banii pt chirie, dar asa la un concert cu Lala Band sau cum le spune, sa ma ierte Dumnezeu dar nu stiu daca se scot banii pt tiparirea biletelor pt concert.
Nu am nimic impotriva concertelor pe stadionul Otelul dar macar sa cante cineva cu nume de pe urma caruia se scot bani frumosi, nu asa oricine.
Chiar as vrea sa vad un artist de talie mondiala care sa cante pe stadionul Otelul

Fuego:))...glumesc.Eu nu sunt de acord cu acest concert deoarece starea gazonului va fi afectata iar dupa o sa patim ca si pe national arena,cu lanul de cartofi.Parerea mea daca vor sa organizeze un concert,nu zic nu,dar nu cred ca Templul din Tiglina III este o locatie potrivita,si sa fim sinceri,astia de la kk band vor bani nu sa cante,va dati seama cat scot de pe bilet,dar cred ca in galati vor iesi cu minut.Daca vrei concert,dute tata pe siderurgistul sau la casa de cultura,macar starea gazonului nu cred ca va fi afectata deoarece este gazon sintetic.FORZA OTELUL!!!

florinel97

 •  
 •  

#17 fostulnosthradamus » 21-08-2012 21:49

Citez pe MARIO 23:
probabil urmeaza un miting anti-basescu pe stadionul otelul, sa aiba unde sa se stranga toti pensionarii din galati cu bannere si sa se bata cu jandarmii! evenimentul,bineinte les va fi transmis in direct de antena 3 si otv! ;-)


Basistule, vad ca mai ai putin si ii faci statue pacientului Basescu Traian, Muitru Muielaie a fost o mica gluma pe langa trafaletele asta de presedinte, in fine nu discutam politica acum...
De acum tre' sa ne asteptam sa vina toti cocalarii la concerte de cultura manelistica pe stadion ... X_x
+1

fostulnosthradamus

 •  
 •  

#18 costy81gl » 22-08-2012 12:39

Ce naiba canta lala? Sper ca nu sunt rockeri din aia inraiti care fac moseala/pogo si rup scaunele.

costy81gl

 •  
 •  

#19 spike » 25-08-2012 20:03

cine sunt lala ? niste terminati care rezista datorita copiilor facuti din laba care ii linge in cur.

spike

Login sau crează cont pentru a comenta              |