STIRI Liga I Care este clasamentul oficial ?

LPF vs FRFLPF vs FRFDeşi ar fi trebuit să fi scăpat până acum de penalizarea de 2 puncte, iată că aceasta încă nu a dispărut. Cel puţin de pe anumite site-uri…
Astfel, în clasamentul la zi, postat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, echipa noastră figurează în continuare cu doar două puncte, chiar dacă formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a câştigat primul meci, 2-1 la CSMS Iaşi şi a remizat cu Rapid acasă, scor 1-1 şi ar fi trebuit să aibă 4 puncte în acest moment. Ca notă de subsol, primim şi explicaţia:  FC OŢELUL Galaţi * - echipa a fost penalizată cu 2 puncte.
Cu toate acestea pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal echipa noastră are punctele “întregi”, iar din câte s-a anunţat la vremea respectivă, FRF este organismul care a dictat penalizarea şi interdicţia la transferuri, deci faptul că depunctarea nu apare în clasamentul forului condus de Mircea Sandu ar trebui să fie o veste bună.
În acelaşi timp, conducerea administrativă a Oţelului a dat asigurări că situaţia nu va rămâne aşa, iar o întrunire a Comisiei de Disciplină din cadrul FRF ar trebui să rezolve problema, însă nu se ştie cu exactitate când se va întâmpla acest lucru.
Scandalul cu depunctarea şi interdicţia la transferuri a pornit încă de la finalul lunii mai, anul curent. Conducerea clubului a anunţat însă că datoria către impresarul Ionel Codoban a fost reeşalonată, iar FC Oţelul îşi va primi punctele înapoi. Din păcate, acest lucru întârzie să se întâmple, iar clasamentele oficiale ne ameţesc şi mai mult…
Bineînţeles, acum se naşte întrebarea: care clasament este cel oficial? Sperăm ca răspunsul să nu se lase aşteptat prea mult timp, nu de alta, dar ar fi bine să ştim exact unde ne situăm, mai ales că fără cele două puncte, Oţelul se află deja la retrogradare !

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 22-08-2012 13:27

avem cu suguranta -2.............deja este hartie data....Stan stie cel mai bine.....nu se mai poate face nimic....

gopolino20

  •  
  •  

#2 otelul.galati99 » 22-08-2012 23:35

Ca avem 2, ca avem 4 in momentul asta nu prea conteaza, ceea ce conteaza e cand scapam de Co & Bors, si cand se incep lucrarile la stadion. Dupa ce scapam de avorturile alea nereusite din combinat, atunci o sa mearga echipa ceas.

otelul.galati99

Login sau crează cont pentru a comenta              |