STIRI Liga I “Oţelarii” strâng rândurile

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuA treia înfrângere consecutivă a Oţelului pare să fi trezit la realitate întreg staff-ul gălăţenilor, indiferent că vorbim aici de conducerea administrativă, tehnică sau de jucători. După scandalul de săptămâna trecută dintre Narcis Răducan şi Dorinel Munteanu, cele două părţi par să fi înţeles că situaţia tensionată de la Oţelul nu are nevoie şi de alţi factori de amplificare.

Din acest motiv, discursurile celor doi de după înfrângerea cu Pandurii au fost unele de motivare a echipei, punându-se accent pe importanţa unităţii de grup, care pare că se destramă în ultima vreme. Este bine că cei din conducere au realizat în sfârşit că micile “războaie” interne fac mai mult rău, iar gândurile tuturor se îndreaptă acum către meciul de sâmbătă contra Gloriei Bistriţa, joc la care sperăm că şi suporterii vor fi din nou alături de echipă în aceste momente dificile.

Narcis Răducan: “Din păcate avem şi problema noastră arhicunoscută, legată de faptul că suntem blocaţi financiar în acest moment şi chiar dacă există bani în cont, nu avem PIN-ul, cum s-ar spune. Cât priveşte vestiarul, Dorinel este suveran acolo şi trebuie să ia măsurile necesare pentru ca echipa să-şi revină. Avem valoare, dar clipele de neatenţie ne costă. Nu se pune problema să ne despărţim de Dorinel Munteanu, ştiţi foarte bine profilul acestui club. Dăm credit antrenorilor până la sfârşitul mandatului, iar Dorinel a obţinut aici o performanţă extraordinară. Suntem alături de conducerea tehnică şi de vestiar, pentru a ne reveni cât mai rapid.”

Dorinel Munteanu: “Nu mai vreau să discut despre transferuri, fiindcă toată lumea crede că sunt nemulţumit şi că îmi caut scuze. Nu vreau să îmi mai fac speranţe că se vor aduce jucători noi, pentru că deocamdată nu avem condiţiile necesare. Şi în primul sezon a fost greu la Oţelul, dar oamenii puternici, care îşi fac meseria, trec peste aceste momente. În fotbal totul este posibil, dar eu şi conducerea discutăm ca nişte oameni care au lucrat mult împreună. E adevărat, un antrenor rezistă în funcţie de rezultate. În ultima săptămână s-au spus foarte multe şi nu vreau să mai existe presiune pe jucători sau pe suporteri. Am declarat de foarte multe ori: nu s-a pus vreodată problema să plec la Vaslui, dar ziarele au ţinut să amplifice nemotivat acest zvon. Nu cedez, sunt alături de echipă, echipa este alături de mine, mergem mai departe."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arbok » 22-08-2012 11:57

Foarte frumos. Asta ne trebuie: unitate si rabdare. Cu siguranta ca mult asteptate privatizare ce nu s-a realizat inca este cauza, acest lucru se resimte asupra echipei. Ce sa-i facem...asta este. Suntem prea mici ca sa ne punem cu diferite "g.u.n.0.a.i.e." ce baga betze in roate acestui club.


Privatizarea este un basm frumos ce nu va avea loc la club decat atunci cand se va alege praful de FC Otelul. Cei care au incercat sa profite de club atat cat le-a trebuit au reusit, restul, adica noi suporterii patimasi, ne-am luat numai "bobarnace".

"Saru'mana" domn primar. Cred ca replica lui de campanie, favorita Citat:
"acest club se va dezvolta va promit"
, s-a ales praful de ea, dar nu-i nimic, oamenii din greseli invata. Vor mai fi alegeri.Nu o mai depinde de el, dar fiecare cu puterile lui. Ne vedem la vot data viitoare domn primar, sigur nu am sa lipsesc pt nimic in lume.

Forta Dorinel, om trece noi si peste acest prag.
+1

Arbok

  •  
  •  

#2 gopolino20 » 22-08-2012 13:25

total de acord............dar noua era Otelul este foarte departe.......o sa scartiim pana la iarna asa cum putem......sa speram ca vom mai aduna ceva puncte pana atunci.....si de la iarna sa se traga linie la toate capitolele.....conducere - antrenori - jucatori.....ca nu se mai poate......ori jucatorii nu-l mai asculta pe Dorinel....s-au saturat de el, de antrenamentele lui... ori sunt blazati si uzati, nu mai pot sa traga pt aceasta echipa.....ceva se intampla.....prea gresesc mult....si repetat.. mai ales in aparare.....nu pot sa inteleg de unde atatea penalty-uri..... si goluri prostesti....ne facem de ras.....se poate sa jucam si noi un meci fara in care sa producem un fault in careu??????????? asta ar trebui sa fioe o prb serioasa pt fundasi....

gopolino20

  •  
  •  

#3 Scarto_gl » 22-08-2012 13:42

Ma bucur sa vad ca, macar in declaratii, se incearca aplanarea conflictului. Astfel de momente pot decide viitorul unei echipe si in acest moment e mare nevoie da liniste. Sper sa urmeze o perioada mai buna, mai ales ca avem un meci relativ usor cu Bistrita.
Astfel de momente nu ar fi existat, daca am fi avut o conducere serioasa. Ieri seara CFR a aratat ce inseamna sa ai un proiect cat de cat serios. Ei reusesc sa se mentina an de an in lupta pentru titlu si cupe europene, investind in jucatori si infrastructura ceea ce le aduce si rezultate. Noi am avut un an de exceptie de care ne-am batut joc in cel mai urat mod cu putinta. Sper sa nu mai aud de Bors (hotul de serviciu) si Stan (mincinosul de serviciu), cei care au profitat pe deplin de munca lui Dorinel si a jucatorilor vazandu-si linistiti de treaba lor dupa ce si-au atins obiectivele, lasand Otelul in pragul desfiintarii.
Hai baieti! Hai Dorinele! Uniti-va fortele si aratati-ne inca odata fotbalul de alta data!!!!

Scarto_gl

  •  
  •  

#4 Tudor » 22-08-2012 14:31

@Arbok tu votezi primarul in functie de ce se intampla la Otelul? Eu o sa decid daca il mai votez in functie de ce face in oras. Daca merita o sa-l mai votez o data, iar la Otelul oricum nu mai are putere. Singura lui greseala este ca a dat termene de privatizare si ca e promis, dar el nu a avut putere in acest sens. Daca el avea toata puterea, era patronul si se intampla ce se s-a intamplat, iti dadeam dreptate.

Tudor

  •  
  •  

#5 mj » 22-08-2012 15:19

tv.gsp.ro/.../

Ps:Unde e' Narcis Raducan?Unde e galarie?un culb care se afla la greu din pct meu de vedere e sustinut cel putin de suporterii acelei echipe.
+1

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |