STIRI Liga I Starea lotului înainte de jocul cu Bistriţa

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa meciul de sâmbătă, care se va disputa la Galaţi contra Gloriei Bistriţa, antrenorul Dorinel Munteanu nu se va putea baza în continuare pe accidentaţii de lungă durată Cleidimar “Didi”, Silviu Ilie şi Cristian Sîrghi, aceştia urmând să fie înlocuiţi cel mai probabil de Gabriel Viglianti, Zoran Ljubinkovic şi Alexandru Benga.


În acelaşi timp, rămâne de văzut care va fi situaţia sârbilor Branko Grahovac şi Milan Perendija, care au fost scoşi din lot la meciul trecut cu Pandurii Tg. Jiu, portarul Tadas Simaitis fiind rezervă în premieră.
La capitolul cartonaşe galbene, Oţelul Galaţi nu are încă probleme cu suspendările, dar avertismentele încasate până acum, 15 la număr, ne menţin pe loc retrogradant şi în clasamentul fair-play.

Dorinel Munteanu: “Totul stă în psihicul fotbaliştilor pe care îi antrenez, iar după cum aţi văzut unii jucători, cum ar fi şi Filip, nu au mai prins lotul în ultima vreme. Voi face schimbări şi la jocul cu Gloria Bistriţa, mai ales că mie îmi este cel mai uşor să alcătuiesc primul unsprezece. Mi-am scos din cap ideea că vom mai face transferuri, cel puţin până la iarnă şi încercăm să ne descurcăm cu ce ne oferă lotul la acest moment. Inkango este în formă, dar are deficienţe la capitolul defensiv, deci mai are de muncit ca fiecare dintre colegii lui.”

Partida Oţelul – Gloria Bistriţa se va disputa sâmbătă, 25 august 2012, cu începere de la ora 19.00 şi va fi transmisă în direct pe Digisport, dar suporterii adevăraţi sunt aşteptaţi la stadion pentru a vedea golul cu numărul 1000 al Oţelului în Liga 1!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bassnes » 24-08-2012 09:52

sa il bage pe simaitis sa il vedem la treaba si poate si pe Murgoci!

bassnes

  •  
  •  

#2 gopolino20 » 24-08-2012 12:39

BRANET - RAPA, SIPOVIC, COSTIN, LJUBINKOVIC - NEAGU, GIUGIU - INKANGO, VIGLIANTI, IORGA - PENA.......ASA AS VEDEA EU UN PRIM 11........CARE CRED CA AR DA SATISFACTIE.......DAR SA VEDEM CE SURPRIZE NE OFERA DORINEL SI ECHIPA IN MECIUL DE SAMBATA......atat conteaza - victoria.....iar daca aceasta nu vine, VA FI GROSA RAU DE TOT......asa ca forta Otelul.....
+2

gopolino20

  •  
  •  

#3 otelarul64 » 24-08-2012 15:22

Pacat de acea accidentare a lui Didi..se vede cat de mult ne lipseste..cu el in primul 11 poate altfel era situatia in momentul de fata..abea astept sa revina pe gazon..cu bune cu rele am sa iubesc aceasta echipa indiferent de inprejurari si toti ar trebui sa fim alaturi de ei in momentele acestea mai grele..hai Otelul !
+3

otelarul64

  •  
  •  

#4 otelarul64 » 24-08-2012 15:37

Forza Otelul ! Lupta Galati !
+3

otelarul64

  •  
  •  

#5 otelul.galati99 » 24-08-2012 22:48

Branet - Carja, Benga, Costin, Murgoci - Filip, Giurgiu, Inkango, Viglianti, Iorga - Stromajer. M-am saturat de centrarile ratate ale lu' rapa, de pozitionarea de doi bani a lui ljubinkovici, vreau ceva nou la echipa, in aparare. Benga a jucat bine, iar penaltiul nu a fost, asa ca trebuie sa fie mai atent. Neagu a fost mana moarta. Ar merita si cei doi o sansa.
+2

otelul.galati99

Login sau crează cont pentru a comenta              |