STIRI Liga I “Tot Dorinel e antrenorul Oţelului

Narcis RaducanNarcis RaducanViitorul director general al Oţelului, Narcis Răducan, a precizat că Dorinel Munteanu este în continuare antrenorul formaţiei de la Dunăre şi beneficiază de încrederea conducerii pentru a–şi duce mandatul la bun sfârşit. Consilierul lui Marius Stan a mai afirmat că a discutat cu tehnicianul, aşa cum şi-a dorit acesta din urmă, iar acum aşteaptă ca antrenorul să ia o decizie finală.


Reamintim faptul că, “Munti” a declarat după meciul cu Gloria Bistriţa că este hotărât în proporţie de 99% să-şi prezinte demisia, din cauza problemelor de la club, dar şi din cauza lipsei de rezultate din acest debut de sezon. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare.

Narcis Răducan: “Avem antrenor: pe Dorinel Munteanu. Am vorbit și după meci, și duminică, după antrenament. Sigur că sunt tensiuni, probleme, iar în zilele următoare se va găsi o soluție să fie bine pentru toată lumea. Încă e antrenorul echipei și are credit să își ducă la capăt mandatul. Dacă el consideră că drumul e blocat și nu se poate merge mai departe, vom analiza situația, pentru că nu poți ține un antrenor cu forța. Oțelul este un club unde a existat echilibru, antrenorii au stat perioade lungi și există garanția că și acum se va judeca foarte atent. Dacă se va lua o decizie, asta va fi în urma unor discuții serioase. Daca ne gândim la cum s-au jucat primele etape, cred că era posibil să ne batem la primele locuri. În meciurile cu CFR și Rapid s-a jucat bine și doar momentele de neatenție au făcut să pierdem puncte. Arătăm un profil mai ofensiv decât în anii trecuţi. Din păcate, asta nu s-a văzut și în clasament. Când nu apar punctele, e clar că ceva nu e în regulă. Se creează o anumită criză, lumea se inflamează puțin și e destul de greu să mai poți juca. Banii nu s-au deblocat niciodată, de când am venit eu. În ciuda acestor probleme, băieții nu au fost afectați, iar asta e important. La noi, taxele sunt la zi, la fel ca salariile și ca primele de joc. Salariile și primele sunt puse pe card în ziua convenită împreună cu jucătorii. Echipa nu este afectată, în mod direct. Desigur, pot există anumite valuri, când citești numai despre probleme.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 gopolino20 » 27-08-2012 13:05

nici nu mai stii ce sa crezi............atunci unde este buba?????? daca toate sunt roz la echipa, si jucatorii sunt platiti la timp........care este problema de nu merge echipa??????
+2

gopolino20

 •  
 •  

#2 otelarul64 » 27-08-2012 13:53

Afara cu Dorinel ! zicea bine Porumboiu ca e omul cu blaturile ! sa nu castigi tu cu Bistrita..sa dai punctele lui CFR..mai lasa-neee !
−7

otelarul64

 •  
 •  

#3 costy81gl » 27-08-2012 15:18

Citez pe gopolino20:
nici nu mai stii ce sa crezi............atunci unde este buba??????

Nu numai de bani de salarii este nevoie, ci si de bani de transferuri, sau de plata a datoriilor. Astia nu s-au deblocat.

costy81gl

 •  
 •  

#4 Aruon » 27-08-2012 15:33

Dorinel daca pleaca noi retrogradam cu Viorel Tanase.Sa nu uitam ce a facut Dorinel cu Otelul inainte de a-i strica demisia.La rau toti il injura si la bine ii cantau in struna.Astia-s oamenii,de rahat.Suporteri de carton.
+2

Aruon

 •  
 •  

#5 bullseye » 27-08-2012 16:05

Citez pe otelarul64:
Afara cu Dorinel ! zicea bine Porumboiu ca e omul cu blaturile ! sa nu castigi tu cu Bistrita..sa dai punctele lui CFR..mai lasa-neee !


Cred c-ar trebui tu sa ne lasi
+1

bullseye

 •  
 •  

#6 dj » 27-08-2012 17:00

Citez pe otelarul64:
Afara cu Dorinel ! zicea bine Porumboiu ca e omul cu blaturile ! sa nu castigi tu cu Bistrita..sa dai punctele lui CFR..mai lasa-neee !

bai suporteru pizdii tu alta treaba nu ai decat sa lasi comentarii pe DB ?? gandesti cu curu REPET NU DORINEL E PROBLEMA PROBLEMA E IN ALTA PARTE ,mai bine pleaca tu bai boschetaru-le
+2

dj

 •  
 •  

#7 GeoGl » 27-08-2012 19:59

Citez pe otelarul64:
Afara cu Dorinel ! zicea bine Porumboiu ca e omul cu blaturile ! sa nu castigi tu cu Bistrita..sa dai punctele lui CFR..mai lasa-neee !

Ar fi bine sa ne lasi tu,eventual sa ti se stearga contul de pe DB,pentru ca TU esti un parazit,acel suporter de CARTON,acel suporter care se da mare de la tastatura si te faci ca tii cu OTELUL,dar de fapt tu esti doar un spargator de seminte si putin iti pasa de echipa.Pun pariu ca tu esti unul din cei care,acum 6-7 ani cand steoaia s-a calificat in grupele UCL ai iesit pe strada si ai cantat de bucurie.Pun pariu ca tu esti doar un suporter care e langa echipa numai cand e bine si cand e rau,injuri antrenor,echipa,etc.Halal suporter si uite cum imi vine sa fac cand vad comentariile tale de rahar
:-x :-x :-x :-x :-x

GeoGl

 •  
 •  

#8 serbyys » 27-08-2012 21:34

cine e fan adevarat otelul saluta echipa si o incurajeaza,chiar daca pierdem si 6-7 meciuri la rand,nu injura daca este la greu s-au echipa/clubul nu merge din multe puncte de vedere.orice suporter adevarat spera in continuare ca vor veni timpuri mai bune....

serbyys

 •  
 •  

#9 serbyys » 27-08-2012 21:40

asa ca oameni buni,otelul niciodata nu a retrogradat,sa speram ca nu a venit acel timp,s-au va veni,nu ne dorim asta,ce ne face sa credem ca pana aici a fost toata istoria noastra...si probabil ca vor urma mult mai mari si mai bune proiecte,in care noi suporterii sa fim multumiti 100 la suta,si haideti in continuare sa credem ca totusi suntem abia la inceput de campionat,si o sa fie bine.
P.S: ai grija ca eu cred si in minuni...asa poti si tu...otelul in campionatul viitor cel 2013-2014,va merge din nou in champions league....iar in campionatul asta vom termina pe locurile 8-10...

serbyys

 •  
 •  

#10 Hagi » 27-08-2012 22:44

"Banii nu s-au deblocat niciodată, de când am venit eu. În ciuda acestor probleme, băieții nu au fost afectați, iar asta e important. La noi, taxele sunt la zi, la fel ca salariile și ca primele de joc. Salariile și primele sunt puse pe card în ziua convenită împreună cu jucătorii."

a debloca = a scoate de sub blocare bani sau valori bănești (conform dex-ului online)

Cred ca exista o neconcordanta in declararia pe care a facut-o Narcis Raducan....prima oara spune ca banii nu au fost deblocati niciodata si dupa ca baietii nu au fost afectati....dupa taxele, salariile si primele de joc sunt la zi....pai din ce bani ca tocmai spusese ca nu au fost deblocati de cand a venit el....

Cred ca ar trebui sa-i luati un interviu video lui Raducan (nu ce se scrie prin presa) pentru ca nu are nicio logica declaratia de mai sus daca nu cumva nu stie ce inseamna verbul a debloca....

Hagi

 •  
 •  

#11 Dregan » 28-08-2012 11:58

Va rog pe toti sa incetati cu jignirile...
+1

Dregan

 •  
 •  

#12 Steel Dany » 28-08-2012 16:46

Dorinel e cel mai bun ! ar fi o lovitura f mare daca ar pleca la vaslui ! personal mai bine ar pleca la dinamo sau la rapid, la cfr... dar nu la vaslui si nu la steaua !!! iar daca pleaca sa vna Bergodi !el ar fi cel mai potrivit pt noi, apoi Lacatus !
+1

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |