STIRI Liga I Fundaşul de OŢEL - Cristian Sîrghi!

Cristian Sirghi (foto stanga)Cristian Sirghi (foto stanga)Sâmbătă seara în timpul meciului Oţelul Galaţi - Gloria Bistriţa, scor 1-1, componenţii Peluzei Nord „Străjerii Moldovei” au ţinut să-şi arate aprecierea cât şi susţinerea pentru unul dintre cei mai inimoşi fotbalişti ce a îmbrăcat vreodată tricoul echipei Oţelul, şi anume Cristian Sîrghi.

Prin mesajul suporterilor, "Cristi Sîrghi: Devotament, Sacrificiu, Respect", s-a dorit recunoaşterea pasiunii, dăruirii şi profesionalismul cu care fundaşul gălăţean apără culorile clubului de mai bine de cinci ani de când a sosit de la Politehnica Galaţi de unde a fost cumpărat definitiv în iarnă, contra sumei de 300.000 de euro, devenind cel mai scump transfer din istoria echipei noastre. Reamintim că gălăţeanul s-a lovit groaznic de coechipierul său, Sergiu Costin, la ultima fază a meciului dintre Oţelul şi CFR Cluj, scor 1-2, şi a rămas inert pe gazon, plin de sânge, suferind o fractură de pomete şi de piramidă
nazală, În acea seară el a jucat al 100-lea meci pentru echipa fanion a oraşului nostru, pentru care a marcat 5 goluri.
În urma accidentării suferite se punea problema ca Sîrghi să nu-şi mai poată continua cariera fotbalistică, însă după investigaţiile amănunţite efectuate pe durata internării aceste „temeri” au fost spulberate, iar fundaşul nostru, cu adevărat de OŢEL, va reveni în perioada imediat următoare la antrenamentele echipei, reluând-şi pregătirile alături de ceilalţi componenţi ai lotului în perspectiva dificilelor partide ce vor urma.
Astfel sâmbătă seara infirmeria Oţelului s-a mutat la Tribuna 0 a arenei din Ţiglina III, toţi roş-alb-albaştrii indisponibili fiind prezenţi la meci. Veşti bune primim şi din partea golgheterului nostru din sezonul trecut, Didi, care se pare că va reveni cât de curând la antrenamentele echipei. Din păcate nu acelaşi lucru-l putem spune şi despre celălalt fundaş „oţelar” absent din motive medicale, Silviu Ilie, care are în continuare piciorul în ghips şi se deplasează cu ajutorul unor cârje. Ilie s-a accidentat în timpul partidei din prima etapă a noului sezon contra celor de la CSMS Iaşi, meci câştigat de ai noştri, scor 1-2.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 otelul.galati99 » 27-08-2012 22:48

Respect Sarghi.
+2

otelul.galati99

 •  
 •  

#2 Arbok » 28-08-2012 11:38

Dar vesti despre privatizare nu mai aveti? Ceva noutati? Care mai e stadiul negocierilor? Sau pur si simplu s-au impotmolit si nu se gaseste vreo iesire...? :-?
+1

Arbok

 •  
 •  

#3 Dregan » 28-08-2012 11:47

Suntem pe ultima suta de metri :D
+1

Dregan

 •  
 •  

#4 d1abl089 » 28-08-2012 12:05

Citez pe Dregan:
Suntem pe ultima suta de metri :D

ultima suta de metri a rabdarii noastre sau ce? sau ultima suta de metri a lui dorinel munteanu?

astazi trebuie sa se intruneasca consiliul director...sa vedem ce se va intampla si azi...daca se v-a intampla ceva.

se pare ca viitorul antrenor va fi viorel moldovan.
+1

d1abl089

 •  
 •  

#5 jme9 » 28-08-2012 12:55

Citez pe Dregan:
Suntem pe ultima suta de metri :D

Suta de metri devenita chilometrica din pacate!
:sad:
+1

jme9

 •  
 •  

#6 d1abl089 » 28-08-2012 13:40

dorinel popa a semnat cu fc brasov...inca un jucator pe care il puteam lua gratis si care ne-ar fi putut fi de folos ratat. aia de la brasov isi fac echipa numai cu jucatori liberi de contract ca dorinel popa, georgian paun...doi jucatori care cu siguranta ne-ar fi fost si noua de folos...

d1abl089

Login sau crează cont pentru a comenta              |