FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuConferinţa de presă la care antrenorul Dorinel Munteanu ar fi urmat să-şi anunţe oficial demisia din funcţia pe care o ocupă la Oţelul a fost amânată! Rămâne de văzut dacă aceasta va mai avea loc astăzi sau va fi reprogramată.  


Surse din cadrul clubului afirmă că demisia ar trebui aprobată de către preşedintele Consiliului de Administraţie, Ionel Borş, pentru că este nevoie de semnătura celor care conduc clubul la această oră.
Reamintim faptul că antrenorul Dorinel Munteanu a anunţat zilele trecute că în proporţie de 99% va demisiona, dar dorea mai întâi o discuţie lămuritoare cu Marius Stan şi Narcis Răducan. În acelaşi timp, primarul Galaţiului şi fostul director general a transmis într-un comunicat de presă că este de acord cu demisia celui care a pregătit Oţelul timp de 3 ani. Consilierul acestuia, Narcis Răducan, a fost ceva mai ponderat în declaraţii, spunând că Dorinel beneficiază în continuare de încredrea conducerii administrative, dar în caz că acesta nu se va întoarce din drum are pregătită o listă cu posibili tehnicieni, în capul căreia stă numele fostei glorii gălăţene – Viorel Tănase.