STIRI Liga I “Avem probleme în defensivă”

FOTO Sorin PanaFOTO Sorin PanaNoul antrenor al Oţelului, Viorel Tănase, a recunoscut că echipa pe care o pregăteşte are mari probleme în compartimenul defensiv, acest lucru fiind reflectat şi de locul din clasament. Din acest motiv, tehnicianul a întărit apărarea prin promovarea fundaşilor laterali Samoel Cojoc şi Sorin Cucu la echipa mare, pentru a crea concurenţă pe benzi, acolo unde au apărut cele mai mari probleme în primele 7 etape ale sezonului 2012-2013.
Tehnicianul de la Dunăre a declara că va pune accent mai mare pe rezolvarea problemelor din defensivă şi speră ca la următorul meci, cel cu Viitorul Constanţa, apărătorii să-l ajute mai mult, pentru ca echipa să poată câştiga primul meci în faţa propriilor suporteri, în acest campionat.

Viorel Tănase: „Avem probleme în defensivă. Am primit 12 goluri în 7 etape, iar acest lucru explică în bună măsură locul 14 pe care îl ocupăm în prezent. Voi încerca în pauza de două săptămâni pe care o avem să remediez carenţele din defensivă. Echipa este bine pregătită fizic, dar există probleme de concentrare în anumite perioade ale jocurilor. Speram la o partidă de verificare sâmbătă, dar nu s-a găsit un adversar adecvat.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 GeoGl » 07-09-2012 14:36

Avem 11 jucatori in defenfiva(numai 1 accidentat Ilie,care ar fi mai bun in linia de mijloc) si tot avem probleme in defensiva?In fine,dupa parerea mea problema mare e partea psihica.Trebuie din pct de vedere psihic reimprospatati,daca din pct de vedere fizic stam bine.Este o parere proprie din ce am observat eu ca suporter evolutiile din teren.
+1

GeoGl

  •  
  •  

#2 raul20 » 07-09-2012 15:57

Apararea noastra in ultimii ani a fost printre cele mai bune din campionat..insa absenta lui Salageanu si forma sportiva slaba a lui Rapa a dus la atatea goluri primite...Mereu am crezut k apararea noastra a stat in fundasii laterali,pentruu k fundasii centrali au fost mereu greoi..si se pare k am avut dreptate!
+1

raul20

  •  
  •  

#3 gopolino20 » 07-09-2012 16:01

are dreptate......speram sa vedem si alti fundasi in primul 1, si laterali si centrali.......oriunde....este de bun augur chemarea celor 2 la echipa mare, cel mai mult a lui Cucu......
+1

gopolino20

  •  
  •  

#4 otelulgalati1964 » 08-09-2012 13:21

Am incredere in Tase ca va rezolva problemele la echipa !

otelulgalati1964

Login sau crează cont pentru a comenta              |