STIRI Liga I ”Mă bucur că revin la prima echipă”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuCu o săptămână înainte de următorul meci de Liga I, contra celor de la Viitorul Constanţa, Oţelul are în continuare probleme de lot, în mare parte cele cunoscute  deja.

Silviu Ilie şi “Didi” s-au operat în vară şi încă n-au intrat la alergări, până la revenirea acestora urmând să mai treacă ceva vreme. Pe de altă parte, veşti bune vin din defensivă, acolo unde Cristian Sîrghi a terminat perioada de recuperare şi se antrenează deja separat, iar Marian Cârjă s-a vindecat după ce o răceală puternică l-a ţinut în afara lotului la meciul cu Steaua.
Dacă jucătorii Oţelului se pregătesc liniştiţi la Galaţi, fundaşul dreapta Cornel Râpă, trage de zor la antrenamentele naţionalei U21, pentru care va evolua luni, într-un meci oficial contra Letoniei.  
Subţirimea lotului pe care-l are la dispoziţie, dar şi situaţia disperată din clasament, l-au convins pe antrenorul Viorel Tănase să-i readucă la Oţelul pe Sorin Cucu, Samoel Cojoc şi Gabriel Paraschiv, de la “satelit”. Din păcate, este puţin probabil ca vreunul din aceştia să fie apt pentru meciul de peste o săptămână, primii doi fiind în urmă cu pregătirea, în timp ce veteranul “Para” a suferit o leziună fibrilară la un meci de Liga a III-a.

Gabriel Paraschiv: “Eu şi Dorinel n-am fost foarte apropiaţi niciodată. Am avut o relaţie rece, dar profesionistă. Nu voi discuta de conflict, ar fi urât să vorbesc despre un antrenor cu care am făcut performanţă. Mă bucur că revin la prima echipă după aproape 3 luni petrecute la satelit."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 giu » 09-09-2012 11:36

Daca macar 10 % veneau la stadion....................... !!!!

gandul.info/.../...

giu

 •  
 •  

#2 cipic » 09-09-2012 13:30

Citez pe giu:
Daca macar 10 % veneau la stadion....................... !!!!

gandul.info/.../...

Si aici trebuie venit si spus: un aeroport intre Galati si Braila i- ar tine aproape pe cei plecati, o parte chiar intorcandu-se cu o situatie sau cu o pensie.
Cred ca este obiectivul N°1. Priviti in clasament si vedeti ca si Braila a pierdut vreo 50000.

cipic

 •  
 •  

#3 cipic » 09-09-2012 13:34

Marius Stan daca ar putea sa le deschida ochii si la vecinii nostrii. Iar daca se pune problema: "ce ne iese la afacerea asta?" sa lase de la el. Un aeroport va aduce multe alte oportunitati.

cipic

 •  
 •  

#4 Tudor » 09-09-2012 16:23

Citez pe cipic:
Marius Stan daca ar putea sa le deschida ochii si la vecinii nostrii. Iar daca se pune problema: "ce ne iese la afacerea asta?" sa lase de la el. Un aeroport va aduce multe alte oportunitati.

Unii braileni sunt mai obtuzi, unii sunt de acord cu o cooperare in folosul tuturor. Eu cred trebuie pornit de la Guvern, sa fim fortati, caci cu vorba buna nu se poate. Proiectul metropolitan trebuie pus in aplicare indiferent de orgoliile de doi bani ale unora. Bine, fie vorba intre noi, acest recensamant a fost de toata jena. Eu nu-l bag in seama. Nu are cum sa fi pierdut municipiul atatia oameni. Se stie ca anumiti recenzori nu si-au facut treaba...

Tudor

 •  
 •  

#5 Aruon » 09-09-2012 19:21

Para!Paraschiv!E bine ca a revenit la echipa adevaratul capitan al echipei Otelul!Sper sa il faca capitan cand va juca!

Aruon

 •  
 •  

#6 otelul.galati99 » 09-09-2012 23:47

Ultima data cand am verificat dunareabatrana e site de sport, nu site de "politica lu' peste", daca vreti politica discutati pe prostport. Hai OTELUL

otelul.galati99

Login sau crează cont pentru a comenta              |