STIRI Liga I Ziua lor

Titanii care au invins pe JuventusTitanii care au invins pe JuventusCu ocazia împlinirii a 24 de ani de la grandioasa victorie repurtatã în faţa celebrei echipe italiene Juventus Torino, scor 1-0, gol Profir, a avut loc un dineu oficial la care au luat parte în primul rând staff-ul administrativ din acea perioadã, în frunte cu Puiu Vasilache, primul presedinte al clubului Oţelul, dar mai ales eroii acelei întâlniri în frunte cu Anghelinei, Gelu Popescu sau Marius Stan.

Pe lângã invitaţii de onoare au mai fost prezenţi şi componenţi ai staff-ului tehnic actual, antrenorii Viorel Tãnase şi Pelin, Narcis Rãducan, viitorul preşedinte al clubului, cât şi membri ai Ligii Suporterilor Gãlãţeni. În aceastã notã grupul Steel Boys, component al Peluzei Nord "Strãjerii Moldovei" a ţinut sã le ofere câte o diplomã în semn de mulţumire pentru incredibila performanţã obţinutã. Pe lângã "eroii" principali au fost premiaţi şi cei din conducerea administrativã, în speţã Puiu Vasilache, cât şi Veştemeanu. A fost o întâlnire emoţionantã, plinã de amintiri şi dezvãluiri inedite ale acelui 7 septembrie magic, datã la care Oţelul a pus prima amprentã asupra Europei, totul culminând cu participarea în anul 2011 în grupele celei mai prestigioase competiţii europene, Champions League.
Clubul Oţelul Galaţi, prin vocea actualului consilier al primarului Marius Stan, Narcis Rãducan, a ţinut sã precizeze cã acest eveniment va cãpãta începând cu anul viitor o amploare din ce în ce mai mare, acordându-i-se atenţia cuvenitã unei astfel de performanţe.

Narcis Rãducan: "Marcãm astãzi împlinirea a 24 de ani de la prima victorie a unei echipe româneşti asupra marelui Juventus Torino, acel 1-0 din toamna lui 1988. Iar acea echipã este Oţelul! Am organizat un dineu special pentru fostele glorii ale Oţelului, considerãm cã o asemenea datã nu poate fi datã uitãrii. Din cauza perioadei tulburi prin care a trecut clubul în anul curent, nu am reuşit sã facem mai mult pentru acest 7 septembrie, dar ne obligãm ca începând de anul viitor sã serbãm cum se cuvine aceastã bornã importantã din viaţa Oţelului!"

Mai multe poze aici.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otelul.galati99 » 09-09-2012 16:47

trebuie sa plecam capul in fata maestrilor.

otelul.galati99

  •  
  •  

#2 Tudor » 09-09-2012 17:17

Forta Otelul !

Tudor

  •  
  •  

#3 Aruon » 09-09-2012 19:18

FORZA OTELUL!Sa speram ca o sa mai urmeze victorii ca acelea in anii viitori.

Jos palaria in fata jucatorilor de atunci!
+1

Aruon

  •  
  •  

#4 Laguna GT » 09-09-2012 21:16

Respect.

Pacat ca este unic. Cel putin pana acum.........
+1

Laguna GT

  •  
  •  

#5 lucigl » 09-09-2012 21:17

Peste 25 ani ii vom vedea intr-o astfel de poza si pe Paraschiv, Costin , Sarghi , Antal etc. , primii care au luat campionatul. Sper sa avem inca vreo 5 titluri luate pana atunci .
+3

lucigl

Login sau crează cont pentru a comenta              |