STIRI Nationale Sipovic – om de bază în naţionala de tineret a Bosniei

Enes SipovicEnes SipovicChiar dacă a evoluat o singură dată pentru Oţelul de-a lungul timpului, Enes Sipovic rămâne un jucător apreciat, mai ales în ţara sa de origine. De altfel, selecţionerul Vlado Jagodic l-a convocat de fiecare dată în lotul U21 al Bosniei, chiar şi fără prea multe meciuri în picioare. Fundaşul nostru central este om de bază la naţionala de tineret, pentru care a evoluat deja în 9 rânduri.  

Bosnia a arătat o mare poftă de joc în ultimele două partide disputate în grup a 2-a de calificare la turneul final al Campionatului European U21 din 2013. Reprezentativa de tineret ex-iugoslavă a învins mai întâi Grecia vineri, cu 4-0, pentru ca apoi, luni, să încheie la egalitate, 4-4, un alt meci pe teren propriu, contra liderului grupei – Germania.  
Enes Sipovic a început ca titular ambele partide şi le-a încheiat ca integralist. Fundaşul central a evoluat fără menajamente, conducând perfect defensiva mai ales la primul joc, când echipa sa nici nu a încasat vreun gol. A doua partidă a fost una de care pe care, cu răsturnări senzaţionale de scor, iar la final Sipovic, care a încasat şi un galben, părea profund marcat de faptul că echipa sa nu s-a putut impune şi în faţa Germaniei.
Cu toate acestea, Bosnia U21 a prins barajul de calificare la CE din 2013, încheind grupa pe locul 2, iar Sipovic va fi cel mai probabil prezent în aceste meciuri eliminatorii ce vor avea loc în noiembrie.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DraGoSh91-gL- » 11-09-2012 13:56

Trebuie sa i se acorde o sansa si la echipa noastra ! Merita :)

DraGoSh91-gL-

  •  
  •  

#2 gopolino20 » 11-09-2012 16:19

cert pt altii......pt noi oare cand????????.......vad niste lacune in jocuri la Perendija si la Costin de te doare capul rau.......cred ca ar trebui fortat si pt primul 11 sa castige incredere.......este la noi de cativa ani si nimeni nu i-a oferit nici o sansa.....nu vad nici o logica?????? oare pt ce a fost transferat la noi?????? daca nu joaca deloc si nici rezerva nu este.....

gopolino20

  •  
  •  

#3 Hagi » 11-09-2012 18:20

Pariul “Regelui” » Ionuţ Vînă e propunerea numărul unu a lui Hagi pentru viitorul atac al ”naţionalei”

Puştiul originar din Galaţi are deja în palmares două titluri naţionale de juniori şi două trofee la turneele internaţionale organizate anual de Academie. E stîngaci, ca Hagi, şi evoluează pe postul de atacant, dar şi în spatele vîrfurilor.
Cine e, prin urmare, puştiul căruia Hagi i-a pus mîna pe creştet? Adus la Academie de la Galaţi în urmă cu trei sezoane, atacantul de 17 ani şi jumătate şi-a luat în serios rolul şi a început să adune trofee. Şi-a trecut deja în palmares două titluri de campion naţional de juniori şi două trofee la turneele internaţionale organizate de Academie, Stelele Estului şi Talent Cup.
"E o onoare şi o mare responsabilitate pentru mine că Hagi are încredere în calităţile mele. Mi-am propus să nu-l dezamăgesc, să muncesc mult şi, cu siguranţă, voi ajunge sus", spune Vână.

El dezvăluie şi ce i-a transmis Gică: "Mi-a spus ce să fac în teren şi că sînt un jucător aşa cum a fost şi el. Adică tehnic şi cu o bună viziune a jocului. Cînd primeşti sfaturi de la cineva care a jucat la cele mai mari echipe din lume, Real Madrid şi Barcelona, cînd stai faţă în faţă cu el şi îţi vorbeşte, contează enorm". Jucător de picior stâng, Vână poate evolua atacant, dar şi în spatele vârfurilor: "Mă descurc pe orice post ofensiv, dar sînt mai degrabă un marcator decît un pasator".

Oare cum a fost "scapat" si acest jucator spre Constanta ? De la ce club din Galati ?

Hagi

  •  
  •  

#4 Dregan » 11-09-2012 19:16

Citez pe Hagi:
Oare cum a fost "scapat" si acest jucator spre Constanta ? De la ce club din Galati ?


De la Otelul. A plecat cu Putanu odata cred. Stiu ca au plecat 4 jucatori atunci...

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |