STIRI Liga I “Până la finalul sezonului ne vom regăsi în lupta pentru cupele europene”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa meciul cu numărul 800 în Liga I, Oţelul nu s-a putut impune pe propriul teren în faţa Viitorului Constanţa. Echipa noastră s-a mişcat bine pe alocuri, dar cu toate acestea nu a reuşit să se desprindă din zona locurilor retrogradabile.


Chiar şi aşa, conducerea clubului păstrează încă o doză de optimism şi aşteaptă revirimentul formaţiei antrenate de Viorel Tănase, mai ales că zilele trecute liniştea s-a aşternut la nivel administrativ, odată cu schimbarea investitorilor la club. Viitorul director general, Narcis Răducan, a declarat de altfel că este sigur că Oţelul îşi va reveni şi se va bate din nou de la egal la egal cu forţele campionatului.
 
Narcis Răducan: "Am jucat bine cu Viitorul, ne-am creat destule ocazii, dar din păcate am scos doar un punct. Nu stăm grozav în clasament, dar nu este cazul ca suporterii și partenerii noștri să-și facă griji. Oțelul este un brand puternic și își va reveni în scurtă vreme. Începem o nouă epocă, suntem pe un nou drum și până la finalul sezonului ne vom regăsi acolo unde ne este locul, în lupta pentru cupele europene. Pentru asta trebuie să muncim cu răbdare și cu pasiune."

Alejandro Viglianti: „Sunt supărat că iar n-am reuşit să câştigăm cele trei puncte. În prima repriză am avut două bare, alte 4-5 ocazii de gol, la fel şi în cea de-a doua. Cred că meritam victoria, dar asta e, mingea nu vrea să intre în poartă, trebuie să ridicăm capul şi să mergem mai departe. Echipa a demonstrat că  joacă fotbal, avem atitudine dar pur şi simplu nu marcăm.”

Viorel Tănase: „A fost un meci pe care ne-am dorit să-l câştigăm, aşa ne-am propus, am dominat, ne-am creat situaţii de a marca, dar lipsa de concentrare la finalizare ne-a privat de un rezultat pozitiv. Sincer, îmi pare rău pentru acest semieşec, eu am mare încredere în acest grup de jucători. Avem nevoie de sprijin din partea tuturor, pentru că numai împreună putem face rezultate. Am văzut unde s-a greşit, vom face o analiză, dar suntem bărbaţi şi mergem la Severin să recuperăm punctele pierdute. Suntem în zona nisipurilor mişcătoare şi îmi doream ca acest meci să fie o rampă de lansare pentru viitoarele victorii.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Tudor » 18-09-2012 15:23

S-o vedem si pe asta. Acum pe mine ma intereseaza sa nu retrogradam, in rest, doar echipa poate schimba obiectivul (cum a zis odata Marius Stan). Dar eu nu am nici un motiv sa fiu optimist. Poate daca vom lega mai multe victorii de acum in colo si la iarna se vor face niste transferuri reusite.
+2

Tudor

 •  
 •  

#2 DraGoSh91-gL- » 18-09-2012 16:22

Cred ca glumesti ,Raducane !
+1

DraGoSh91-gL-

 •  
 •  

#3 mj » 18-09-2012 17:03

Nu,e simposibil uitati'va putin astra loiesti are 4 victorii din 4 etape si acum e pe 3.Si ei s'au aflat in situatia noastra iar eu spun si sper sa legam 4,5 victorii la rand si putem ajunge acolo sus
+1

mj

 •  
 •  

#4 otelul.galati99 » 18-09-2012 19:10

Ce am mai ras la ce a declarat Narcis :D :D :D :D :D :D :D :D . Sa fim seriosi, nici nu avem fata de europa, la cum jucam, adica nu suntem in stare sa tinem de un gol cu echipe nou promovate, mai vrei sa joci in Europa, sezonul asta e unul ratat, fara transferuri pana in iarna o sa ne CHINUIM, sa speram ca la iarna o sa vina fotbalisti, nu balerine. Asta e parerea mea, ca suntem o echipa care joaca fotbal, dar tot nu stim sa bagam mingea in poarta. Degeaba e Puno ala, daca nici macar o preluare nu stie sa faca, degeaba e Pena care nu stie sa faca un stop pe piept fara sa dea mingea in fata 5 metri, degeaba avem fundasi daca gafeaza la fiecare meci. Mijlocul e cel care ne tine cat de cat, dar cat mai rezista si el ... Da Doamne ca in iarna sa vina adevarati jucatori, si ca noii patroni sa faca investitii pentru a ataca macar Cupa Romaniei, desi mai bine joaca cu echipa a 2 cu Sportul, am avea mai multe sanse. Hai Otelul.
+1

otelul.galati99

 •  
 •  

#5 Uzzy » 18-09-2012 23:23

...i-a explicat cineva lu Raducan ca locurile 14-18 nu vor duce niciodata in cupele europene?... eu am impresia ca el inca nu stie acest lucru...

Uzzy

 •  
 •  

#6 spike » 19-09-2012 01:07

trebuie sa fim seriosi si sa recunoastem ca sezonul asta la cum jucam avem ca obiectiv. evitarea retrogradarii.

spike

 •  
 •  

#7 ADYtza74 » 19-09-2012 16:42

Tov. Gica va incurca multe echipe dar nu pe steloaia,ca de sindromul asta sunt bolnavi toti antrenorii.Nu am batut Steaua decat o data,pe CFR si Vaslui la fel,cu Dorinel.De retrogradat nu se pune problema dar la cupe ar merge miscarea prin cupa lo romena daca nu ne ard sportul.Poze de la meciuri mai urca cineva?

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |