STIRI Liga I „Cazul celor două puncte se judecă încă”

LPF - FRFLPF - FRFDupă ce echipa noastră a trecut în sfârşit la alţi investitori, cele 2 puncte de penalizare rămân deocamdată singurul mister de la Oţelul. Avem 4 puncte sau 6 puncte? se întreabă orice suporter care simte ceva pentru formaţia roş-alb-albastră. Din păcate, răspunsul nu-l au nici măcar cei din conducerea clubului, iar mai grav este că penalizarea a fost anunţată din luna mai, iar după 4 luni pedeapsa a rămas în picioare.


Narcis Răducan: „Cazul se judecă încă, dar avem toate argumentele să primim cele două puncte, care sunt foarte importante oricând. Sunt câştigate pe teren şi sunt convins că le vom primi înapoi. Este important să ne apropiem de echipele fruntaşe chiar dacă la prima vedere distanţa e mare, totuşi în condiţiile în care legi 2-3 victorii, situaţia se poate schimba radical.”

Ce ştim până acum ?
În clasamentul la zi, postat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, echipa noastră figurează în continuare cu doar patru puncte, chiar dacă formaţia antrenată de Viorel Tănase are o victorie şi 3 egaluri, deci ar fi trebuit să fie creditată cu 6 puncte în acest moment. Ca notă de subsol, pe lpf.ro, primim şi explicaţia:  FC OŢELUL Galaţi * - echipa a fost penalizată cu 2 puncte. Este de altfel şi singurul înscris oficial referitor la acest caz, ceea ce este foarte ciudat, deoarece atât LPF, cât şi FRF au obiceiul de a scrie pe propriile site-uri despre orice penalizare primită de vreo echipă.
Trebuie precizat din start, că deşi ni se tot spune că speţa încă se judecă, în niciun moment nu a apărut vreun înscris oficial pe unul din cele două site-uri ale forurilor fotbalului românesc despre acest caz. Conducerea administrativă a Oţelului a dat asigurări că situaţia nu va rămâne aşa, iar o întrunire a Comisiei de Disciplină din cadrul FRF ar trebui să rezolve problema, însă nimeni nu ştie cu exactitate când se va întâmpla acest lucru.
Scandalul cu depunctarea şi interdicţia la transferuri a pornit încă de la finalul lunii mai, anul curent. Conducerea clubului a anunţat însă că datoria către impresarul Ionel Codoban a fost reeşalonată, iar FC Oţelul îşi va primi punctele înapoi. Din păcate, acest lucru a întârziat să se întâmple…
Mai mult, pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal echipa noastră nu este trecută cu nicio penalizare, iar din câte s-a anunţat la vremea respectivă, FRF este organismul care ar fi dictat pedeapsa şi interdicţia la transferuri, deci faptul că depunctarea nu apare în clasamentul forului condus de Mircea Sandu ar trebui să fie o veste bună. Pe de altă parte, acelaşi frf.ro nu a mai primit un update al clasamentului din etapa a 5-a, ceea ce ne face să ne punem întrebări despre validitatea acestuia.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 spike » 23-09-2012 23:04

ar fi bun tare daca ne-ar da punctele alea inapoi. am avea 7 puncte. si la o eventuala victorie cu brasov am iesi din zona retrogradarii.

spike

  •  
  •  

#2 Aruon » 24-09-2012 12:17

Sa speram ca ne dau punctele inapoi.Ma enerveaza la culme incertitudinea asta care a fost,bani blocati,penalizare etc.
FORZA OTELUL!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |