STIRI Liga I Oţelul joacă în Giuleşti cu Sportul !

Otelul - Sportul 2010 (FOTO Marian Brailescu)Otelul - Sportul 2010 (FOTO Marian Brailescu)Oţelul va juca în deplasare împotriva echipei FC Sportul Studenţesc Bucureşti (Liga II) în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Meciul se va disputa miercuri, 26 septembrie 2012, cu începere de la ora 16.30 şi nu va fi transmis de niciun post de televiziune!

Din păcate, faptul că deţinătorii drepturilor TV nu au dorit să transmită această partidă, înseamnă că va rămâne ca la tragerea la sorţi, iar Oţelul se va deplasa la Bucureşti. Cu toate acestea, meciul nu se va disputa în “Regie”, ci pe stadionul “Giuleşti – Valentin Stănescu”, deoarece “studenţii” au interzis în a evolua pe propria arenă, pentru că nu şi-au achitat datoriile la utilităţi.
Echipa noastră a fost cap de serie la tragere şi datorită poziţiei ocupate în clasament în sezonul trecut va rămâne cu acest statut inclusiv până în faza semifinalelor, în cazul în care reuşeşte să se califice bineînţeles.
Partidele din şaisprezecimi se vor desfăşura miercuri, 26 septembrie, începând cu ora 16.30, cu excepţia jocurilor televizate care vor avea loc pe 25, 26 şi 27 septembrie, la ore stabilite de televizuni. Întreg programul aici.
Meciurile se joacă într-o singură manşă, pe terenul echipelor extrase primele din urnă la tragerea la sorţi. În caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de organizare se efectuează de către clubul organizator, iar beneficiul se repartizează în mod egal între ambele echipe.

Narcis Răducan: “Pornim ca favoriți pentru că suntem într-o ligă superioară, asta nu înseamnă că nu vom trata serios această partidă. Sportul este o pepinieră a fotbalului românesc, foarte mulți fotbalişti au plecat de acolo şi trebuie să fim atenţi pentru că au o echipă periculoasă. Cupa este un obiectiv important pentru no,i pentru că reprezintă drumul cel mai scurt către Europa şi vom fi concentrați asupra acestei competiţii.”

Viorel Tănase: „Primordial este campionatul, dar trebuie să ne gândim că prin Cupă se poate ajunge cel mai uşor în Europa, aşa că ne vom concentra pentru acest obiectiv. Am un lot destul de mare, îl rulez pentru partidele de Cupă şi campionat, vor intra unii jucători care au prins mai puţin echipa.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 otelul.galati99 » 21-09-2012 12:09

Asa, si poate cei care nu prind echipa, si joaca bine in Cupa, poate le dai si o sansa in campionat, gen murgoci, benga, sipovic-desi are un caracter penibil, merita toti o sansa...
−2

otelul.galati99

 •  
 •  

#2 AdY » 21-09-2012 13:30

Otelul.galati99-poate esti tu mai penibil ca sipovic;)
−2

AdY

 •  
 •  

#3 otelul.galati99 » 21-09-2012 13:45

Citez pe AdY:
Otelul.galati99-poate esti tu mai penibil ca sipovic;)

dunareabatrana.ro/.../... - citeste articolul asta si pe urma sa comentezi... Totusi nu mi se pare corect ca meciul sa se dispute in giulesti, cand se poate disputa la Galati, din cate stiu daca un stadion nu corespunde standardelor de joc in Cupa, se va juca la adversara, asta era in cazul nocturnei, iar ca cei de la sportul au datorii si nu pot juca pe propriul teren, ar trebui sa fie si asta un motiv pentru a juca la Galati.

otelul.galati99

 •  
 •  

#4 spider » 21-09-2012 14:01

Citez pe otelul.galati99:
Totusi nu mi se pare corect ca meciul sa se dispute in giulesti, cand se poate disputa la Galati, din cate stiu daca un stadion nu corespunde standardelor de joc in Cupa, se va juca la adversara, asta era in cazul nocturnei, iar ca cei de la sportul au datorii si nu pot juca pe propriul teren, ar trebui sa fie si asta un motiv pentru a juca la Galati.

Din ce am aflat eu daca stadionul echipei extrase prima nu corespunde cerintelor, se joaca pe un stadion aflat in proximitatea echipei gazda.
−2

spider

 •  
 •  

#5 Tudor » 21-09-2012 14:16

Citez pe spider:
Din ce am aflat eu daca stadionul echipei extrase prima nu corespunde cerintelor, se joaca pe un stadion aflat in proximitatea echipei gazda.

Mi se pare corect. De ce sa fie obligati sa joace la adversar acasa? Ar fi dezavantajati. Oricum valoarea e un dezavantaj la multe dintre echipe, sa le mai si obligi sa joace pe teren ostil de 2 ori e prea mult.
−2

Tudor

 •  
 •  

#6 otelul.galati99 » 21-09-2012 15:51

Tudor, totusi sportul oricand se poate bate de la egal la egal cu orice echipa din Romania. E o echipa f buna. Spider uitasem amanuntul asta. Ai dreptate. Oricum era mult mai bine si pentru noi daca meciul se juca la Galati.
−2

otelul.galati99

 •  
 •  

#7 Denis » 21-09-2012 16:18

Vom trece de "Sportivi" la 2 goluri diferenta.

Off topic: Totusi nu scoate nimeni sigla Arcelor Mittal de pe prima pagina a site-ului oficial al clubului?
−2

Denis

 •  
 •  

#8 Tudor » 22-09-2012 13:13

Citez pe otelul.galati99:
Tudor, totusi sportul oricand se poate bate de la egal la egal cu orice echipa din Romania. E o echipa f buna. Spider uitasem amanuntul asta. Ai dreptate. Oricum era mult mai bine si pentru noi daca meciul se juca la Galati.

Eu am expus o gandire obiectiva. Daca e sa gandesc subiectiv, evident ca era bine pentru noi sa joace aici de doua ori.

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |