Viorel TănaseViorel TănaseViorel Tănase, antrenorul Oţelului, s-a arătat nemulţumit de faptul că echipa sa a încasat un gol pe final de repriză, aspect ce i-a privat pe gălăţeni de obţinerea celor trei puncte. Tehnicianul oţelar speră să rezolve problemele apărute la finalizare şi totodată să redreseze situaţia critică din clasament.

“Alta era soarta meciului dacă reauşeam să mai marcăm, dar am cedat pe final de repriză şi am permis adversarului să îşi creeze ocazii. Per ansamblu sunt mulţumit de acest egal, toate meciurile sunt dificile, dar avem nevoie de o victorie care să ne descătuşeze. Suntem în zona nisipurilor mişcătoare, trebuie să ieşim cât mai repede de acolo, nu mă aşteptam să fim într-o asemenea situaţie, dar vom încerca să punem echipe pe picioare. Suferim la finalizare, dar avem ocazii, iar lucrul acesta îmi dă speranţe pentru partidele viitoare”, a declarat Viorel Tănase.

Oţelul Galaţi a remizat în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CS Turnu Severin, într-o partidă ce a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii I. Bratislav Punosevac a deschis scorul pentru Oţelul în minute 20, în timp ce Thomas a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize.