STIRI Liga I “Când au venit acționarii s-a încheiat perioada de transferuri”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuNarcis Răducan a ţinut să accentueze din nou faptul că noii finanţatori de la echipă nu vor investi sume colosale în clubul de fotbal, ci vor încerca doar să păstreze aceeaşi linie care va insemna stabilitate din punct de vedere financiar, dar şi un centru puternic la nivelul sectorului juvenil. Viitorul director general este de părere că şi Primăria va ajuta în continuare Oţelul, mai ales că fostul preşedinte al echipei, Marius Stan, este acum primar.


Răducan s-a declarat dezamăgit de rezultatele din ultima vreme, dar are încredere că formaţia de la malul Dunării îşi va arăta adevărata valoare în meciurile care urmează. El a vorbit în aceeaşi termeni şi despre antrenorul Viorel Tănase despre care a spus că a avut ghinion în meciurile de până acum. Noul conducător al clubului a explicat şi lipsa transferurilor spunând că perioada de mercato s-a încheiat exact când la Oţelul s-au schimbat investitorii…
Narcis Răducan: “La Oțelul va fi stabilitate. Stabilitatea la nivel financiar este un punct important în viața unei echipe. Așa cum am mai spus, nu ne așteptăm la un proiect de genul CFR Cluj. Va fi unul pe profilul echipei, cu un centru de copii și juniori puternic, o stabilitate financiară, stabilitate la nivelul acționariatului. Nici Primăria nu va fi indiferentă la situația echipei, având în vedere că domnul Marius Stan este primar. În ceea ce mă priveşte sunt gălățean cu acte în regulă, mi-am mutat până și copiii la școală aici. Mă simt bine, am schimbat activitatea din cea de jucător în cea de birou. Sunt tânără speranţă în acest domeniu. Avem speranţe mari şi cred că se poate face treabă la Oţelul. Deocamdată, trecem printr-o perioadă destul de dificilă. După părerea mea, valoarea echipei nu e în conformitate cu actualul loc din clasament. Trebuie să ieșim din această situaţie. În momentul în care au venit acționarii s-a încheiat și perioada de transferuri, deci din punctul ăsta de vedere nu am reușit să facem nimic. Antrenorul Viorel Tănase e un tânăr ambițios și contează rezultatele. Deocamdată, nu a avut noroc, dar timpul e de partea lui. Sunt convins că e un blocaj la nivel mental al jucătorilor. Odată cu prima victorie sper să înceapă să vină și altele. Sperăm să profităm de alte şanse. Cu CS Turnu Severin puteam să și pierdem, chiar dacă au fost lucruri mai bune decât în meciurile precedente. Nu am punctat la capitolul victorii și, din păcate, am rămas doar cu una, cea de la Iaşi.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 spike » 24-09-2012 14:42

inseamna ca ne-am laudat degeaba cu nea adamescu asta si cu averea lui.. nu a spus nimeni sa investeasca 'sume colosale'.. da daca clubul ramane pe aceeasi linie.. e pe degeaba.

spike

 •  
 •  

#2 otelul.galati99 » 24-09-2012 14:42

Macar sa se investeasca in jucatori liberi de contracti dar straini, ca romanii au o mentalitate proasta, dupa ce dau gol se baga cu fundul in aparare, in schimb strainii ataca. Sper ca la iarna sa aduca cel putin 7 jucatori buni. Hai OTELUL
+1

otelul.galati99

 •  
 •  

#3 ice_bitza » 24-09-2012 15:04

poate pana la iarna nu ramanem tot pe 15! ;-)

ice_bitza

 •  
 •  

#4 gopolino20 » 24-09-2012 15:41

pana la iarna o sa scartiim rau de tot.....o sa mergem cu frana trasa spre locurile fruntase..........o sa vedem ce va fi de la iarna incolo....atunci sa vedem adevaratele miscari ale noilor investitori, fie ele, asa cum au fost pana acum la echipa.......dar sa fie........cu adevarat nu doar vorbe in vant.....ca de altfel o sa ne pandeasca retrogradarea.....sper ca Stan sa intervina.........

gopolino20

 •  
 •  

#5 cry75 » 24-09-2012 15:49

parca noii actionari trebuiau sa faca o declaratie, o conferinta de presa, ceva in care sa-si anunte intentiile...Narcis raducan e de intentii bune, daca are cu ce, va face treaba buna, dar deocamdata nici nu stim daca el a fost pus in functia de conducator al clubului...In perioada de transferuri o sa vedem daca s-a schimbat ceva in bine la club sau nu...daca vor veni tot de-alde Mardare sau vom aduce jucatori .

cry75

 •  
 •  

#6 bastos98 » 24-09-2012 16:44

ce rost are sa aduca jucatori liberi de contract acum, pana la iarna sa incercam sa ne descurcam asa si sa incercam sa aducem ceva jucatori de valoare.Acum depinde de strategia noilor investitori, dar parerea mea este ca ar fi o prostie sa aduca ciurucuri de jucatori care nu si-au gasit angajament si pe urma sa nu mai scape de ei.

bastos98

 •  
 •  

#7 Tudor » 24-09-2012 18:25

bla bla bla !!! eu vreau sa aud si ceva nou...

Tudor

 •  
 •  

#8 ady2012ady » 24-09-2012 19:25


ady2012ady

 •  
 •  

#9 Laguna GT » 24-09-2012 21:19

Nici cand am luat titlul nu am avut investitii mari. Macar aceste investitii pastrate "ca si pana acum" sa fie facute cu cap, asa cum a facut-o Marius Stan. Si putem asa visa iar la performanta. Deci, totul este ca orice pas sa fie facut cu cap.

Laguna GT

 •  
 •  

#10 otelul.galati99 » 25-09-2012 00:32

Citez pe ady2012ady:
sport.ro/.../...

Ar fi ceva, dar 100% gaseste ala un stadion undeva. Stie el ce stie, ca nu vrea la Galati, ca s-ar umple stadionul, si impinsi de la spate am castiga lejer. Hai Otelul
−1

otelul.galati99

 •  
 •  

#11 MARIO 23 » 25-09-2012 08:21

Citez pe otelul.galati99:
Citez pe ady2012ady:
sport.ro/.../...

Ar fi ceva, dar 100% gaseste ala un stadion undeva. Stie el ce stie, ca nu vrea la Galati, ca s-ar umple stadionul, si impinsi de la spate am castiga lejer. Hai Otelul

S-ar umple stadionul???? :D :D :D hai ca asta a fost buna, felicitari pt optimism!

MARIO 23

 •  
 •  

#12 MARIO 23 » 25-09-2012 08:31

Citez pe bastos98:
ce rost are sa aduca jucatori liberi de contract acum, pana la iarna sa incercam sa ne descurcam asa si sa incercam sa aducem ceva jucatori de valoare.Acum depinde de strategia noilor investitori, dar parerea mea este ca ar fi o prostie sa aduca ciurucuri de jucatori care nu si-au gasit angajament si pe urma sa nu mai scape de ei.

Citez: "nu ne asteptam la un proiect gen cfr-cluj", nici la un proiect gen Petrolul, probabil nici macar la un proiect gen Astra.....


Din punctul meu de vedere dezamagirea e f mare fiindca astept de cand eram copil ca aceasta echipa sa fie preluata de un patron , sa fie o echipa care sa emita pretentii, o echipa care sa se bata an de an pentru primele 5 locuri...dar nu va fi asa!

Probabil va fi un proiect gen Viitorul....vom creste copii ca sa-i putem vinde pe cateva sute de mii cativa ani mai tarziu si pe langa acei tineri vom mai aduce jucatori liberi de contract de minim 30 de ani ,gen Czaba Borbely daca va mai aduceti aminte :sad: !

Veti spune acum ca asa am luat campionatul....DA....de acord, dar Marius Stan nu mai e, Dorinel nu mai e nici el :sigh: si nu vad cum am putea ajunge din nou acolo sus, totusi vorbim la iarna.....asta daca vom avea ce vorbi!!! Va trebui sa ne resemnam pana la urma toti cei care credeam ca odata cu venirea unui patron bogat obiectivele si mentalitatea acestei echipe se vor schimba..... :sigh: !
+1

MARIO 23

 •  
 •  

#13 Aruon » 25-09-2012 19:48

Nu spune nimeni sa investeasca o suma colosala,sa investeasca mult dar macar sa aducem cativa jucatori buni,straini ca avem mare nevoie.Ceva ceva tot trebuie sa investeasca ca nu degeaba a candidat pentru a lua actionariatul.Toti suntem constienti ca ne trebuie vreo 6-7-8 jucatori.Sa speram ca va fi bine.
FORZA OTELUL!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |