FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuNarcis Răducan a ţinut să accentueze din nou faptul că noii finanţatori de la echipă nu vor investi sume colosale în clubul de fotbal, ci vor încerca doar să păstreze aceeaşi linie care va insemna stabilitate din punct de vedere financiar, dar şi un centru puternic la nivelul sectorului juvenil. Viitorul director general este de părere că şi Primăria va ajuta în continuare Oţelul, mai ales că fostul preşedinte al echipei, Marius Stan, este acum primar.


Răducan s-a declarat dezamăgit de rezultatele din ultima vreme, dar are încredere că formaţia de la malul Dunării îşi va arăta adevărata valoare în meciurile care urmează. El a vorbit în aceeaşi termeni şi despre antrenorul Viorel Tănase despre care a spus că a avut ghinion în meciurile de până acum. Noul conducător al clubului a explicat şi lipsa transferurilor spunând că perioada de mercato s-a încheiat exact când la Oţelul s-au schimbat investitorii…
Narcis Răducan: “La Oțelul va fi stabilitate. Stabilitatea la nivel financiar este un punct important în viața unei echipe. Așa cum am mai spus, nu ne așteptăm la un proiect de genul CFR Cluj. Va fi unul pe profilul echipei, cu un centru de copii și juniori puternic, o stabilitate financiară, stabilitate la nivelul acționariatului. Nici Primăria nu va fi indiferentă la situația echipei, având în vedere că domnul Marius Stan este primar. În ceea ce mă priveşte sunt gălățean cu acte în regulă, mi-am mutat până și copiii la școală aici. Mă simt bine, am schimbat activitatea din cea de jucător în cea de birou. Sunt tânără speranţă în acest domeniu. Avem speranţe mari şi cred că se poate face treabă la Oţelul. Deocamdată, trecem printr-o perioadă destul de dificilă. După părerea mea, valoarea echipei nu e în conformitate cu actualul loc din clasament. Trebuie să ieșim din această situaţie. În momentul în care au venit acționarii s-a încheiat și perioada de transferuri, deci din punctul ăsta de vedere nu am reușit să facem nimic. Antrenorul Viorel Tănase e un tânăr ambițios și contează rezultatele. Deocamdată, nu a avut noroc, dar timpul e de partea lui. Sunt convins că e un blocaj la nivel mental al jucătorilor. Odată cu prima victorie sper să înceapă să vină și altele. Sperăm să profităm de alte şanse. Cu CS Turnu Severin puteam să și pierdem, chiar dacă au fost lucruri mai bune decât în meciurile precedente. Nu am punctat la capitolul victorii și, din păcate, am rămas doar cu una, cea de la Iaşi.”