STIRI Liga I Cucu a debutat pentru Oţelul

Sorin Cucu (FOTO Marian Brailescu)Sorin Cucu (FOTO Marian Brailescu)Partida dintre CS Turnu Severin şi Oţelul, scor 1-1, a însemnat debutul lui Sorin Cucu la echipa gălăţeană. Fundaşul stânga, fost component al naţionalei U19 a României, a fost poate singurul câştig al partidei amintite, în afară de punctul cucerit, postul acoperit de el fiind unul greu încercat în ultima vreme după plecarea lui Adrian Sălăgeanu şi accidentarea gravă suferită de Silviu Ilie în prima etapă.

Cum Zoran Ljubinkovic şi Lucian Murgoci(care a debutat şi el recent la Oţelul) nu par să-l fi mulţumit pe antrenorul Viorel Tănase, tehnicianul l-a promovat pe Cucu de la echipa a II-a, jucător ignorat în mandatul lui Dorinel Munteanu.
Sorin Cucu are 22 de ani, este gălăţean, şi face parte din generaţia lui Râpă şi Neagu, făcându-se remarcat la “satelit”. Spre deosebire de alţi jucători care au făcut pasul la echipa mare, fundaşul stânga a fost împrumutat la Delta Tulcea, la începutul anului 2011, fiind uitat acolo vreme bună, în ciuda faptului că acesta a avut prestaţii notabile la formaţia de ligă secundă. El a revenit în această vară la Oţelul, club de care aparţine, dar începutul sezonului l-a găsit titular doar la “satelit”. Odată cu venirea lui Viorel Tănase la cârma echipei de la malul Dunării, Cucu a fost reprimit în lotul de seniori şi a debutat curajos în partida de la Severin, prestaţia solidă de sâmbătă recomandându-l şi pentru viitoarele partide.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 otelul.galati99 » 25-09-2012 11:59

Mi-a placut cum a jucat, bine ca avem in sfarsit un fundas stanga iar. Sper ca daca isi revine Ilie, sa nu-l puna pe cucu pe banca.

otelul.galati99

 •  
 •  

#2 gopolino20 » 25-09-2012 13:39

bv......ma bucur.....in 2-3 ani poate fi un jucator emblematic pt club daca joaca meci de meci...........sa aiba curaj si incredere.... si bineteles cu foarte multa munca si seriozitate....

gopolino20

 •  
 •  

#3 Hagi » 25-09-2012 15:43

Foarte bine a jucat S. Cucu pentru debutul lui la prima echipa a Otelului. Din iarna sper sa scapam de Ljubinkovic, postul fiind acoperit de S. Cucu, S. Ilie si L. Murgoci (toti produsi de clubul nostru).

Hagi

 •  
 •  

#4 Dregan » 25-09-2012 16:02

Oricum Ljubinkovic este fundas central si este folosit ca improvizatie pe stanga. Nu stiu cine a venit cu ideea de a-l baga acolo, dar n-a fost o idee prea grozava.

Dregan

 •  
 •  

#5 Tudor » 25-09-2012 19:22

Este un castig, dar noi avem nevoie de mai multe castiguri, sau din iarna transferuri. Si sa fie reusite ca sa ne desprindem cat mai repede de zona fierbinte.
@gopolino20 noi nu avem 2-3 ani la dispozitie sa scapam de retrogradare, ar fi bine sa fie inca de acum un jucator emblematic. :lol:
Cand stai bine in clasament si esti relaxat, ai si rabdare pentru promovari de la satelit, sa-i cresti etc.

Tudor

 •  
 •  

#6 eugen0303 » 25-09-2012 21:15

Eu personal nu am inteles de ce nu li se da mai multe sanse,mie mi-a placut cum a jucat Murgoci in primul (si ultimul ,daca nu ma insel)sau meci pt echipa mare.Daca cautau vedete trebuiau cumparate pe bani grei,deci e clar ca nu e asta soarta Otelului,deci ce ne ramane decat sa dam sanse cat mai multe tinerilor nostri,sa-i trimitem la satelit daca gresesc grav,pt cateva etape si sa-i rechemam ca sa-i vedem din ce aluat sunt facuti.Un lucru e sigur, ca nu au cum sa arate tot ce pot daca nu ii punem sa joace

eugen0303

Login sau crează cont pentru a comenta              |