STIRI Liga I Să vină Cupa !

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuIată cele mai importante declaraţii ale conducerii Oţelului, înainte de partida cu Sportul din şaisprezecimile Cupei României la fotbal:

Narcis Răducan: “Cupa a fost mereu un obiectiv primordial, cel puţin pentru mine. La echipele la care am activat am acordat o atenţie maximă acestei competiţii. Chiar dacă este considerat trofeul numărul doi în România, este unul important, deci ar fi bine să scoatem maxim din Cupă în acest an. Suntem la început, întâlnim o echipă de eşalon inferior, dar Sportul Studenţesc este o formaţie capabilă de surprize, chiar dacă jucătorii lor sunt tineri. “Studenţii” au reprezentat mereu o pepinieră pentru echipele mari, aşa că noi tratăm foarte serios meciul. Cupa reprezintă şi cel mai scurt drum către cupele europene, iar un alt motiv ar fi că ne lipseşte acest trofeu din vitrină.”

Viorel Tănase: “E un obiectiv pe care vrem să-l îndeplinim. Tratăm foarte serios Cupa şi chiar dacă n-am reuşit să obţinem o victorie la Severin, ne concentrăm şi ne antrenăm numai la victorie pentru acest meci cu Sportul. Sunt conştient că suporterii îşi doresc Cupa, e un trofeu pe care şi noi ni-l dorim. Întâlnim o formaţie bună însă, care se află pe primul loc în Seria I din Liga a II-a, o formaţie care joacă un fotbal plăcut ochiului, acea “gaşcă nebună” care evoluează fără presiune. Suntem favoriţi având în vedere că evoluăm în divizii diferite, dar sper să demonstrăm şi pe teren acest lucru.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 infuzion » 26-09-2012 12:46

Sper sa batem pe sportul si sa mergem mai departe !

Forza Otelul ! :lol:

infuzion

Login sau crează cont pentru a comenta              |