STIRI Cupa Romaniei Prima victorie obţinută cu Tănase

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul a câştigat cu 1-0 la Bucureşti contra Sportului şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, unde va fi din nou cap de serie. Conducerea Oţelului, cât şi jucătorii au declarat la unison că al doilea trofeu ca importanţă din ţara noastră a devenit şi mai important, mai ales că în campionat echipa şchioapătă vizibil. Iată cele mai importante declaraţii, de după victoria din Cupă:  


Viorel Tănase: "Este prima victorie de când am venit la Galaţi şi îmi felicit jucătorii chiar dacă a fost obţinută cu greu în faţa unei echipe foarte bine organizată. Cupa este foarte importantă, ne-am creat un obiectiv din asta. Să fim realişti, în campionat ne dorim să ieşim din acea zonă a nisipurilor mişcătoare."

Narcis Răducan: "Contează foarte mult această victorie având în vedere situaţia în care ne aflăm. Trebuie să ne bucurăm pentru orice victorie chiar dacă e într-un meci de Cupă. Sper ca şocul pozitiv pe care-l aşteptam după prima victorie să fi fost acum, iar duminică cu Braşov să se vadă un plus. Obiectivul principal nu este Cupa, ci campionatul, dar nu ştiu dacă se poate reface diferenţa. Oricum ambele competiţii le tratăm la fel de serios. Clubul are potenţial, iar în următorii ani acolo este ţinta. Valoarea lotului nu justifică locul din clasament."

Marius Pena: "De multă vreme nu am mai obţinut o victorie. Sperăm să fie de moral şi să ne dea încredere pentru campionat. E puţin o victorie cu Sportul, dar este o calificare în Cupa României. E foarte importantă Cupa pentru noi, deoarece este cel mai scurt drum în cupele europene. La Galaţi nu se vorbea de cupele europene nici când eram pe locul 1. Nu cred că am prins Oţelul într-o asemenea stare, sunt mult prea tânăr ca să ştiu."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 gopolino20 » 27-09-2012 10:36

bv......sper sa fie un nou inceput.......trebuie sa iesim din aceasta pasa proasta.........brasovul are o echipa buna........este foarte periculoasa......sa vedem ce va iesi din acest meci sper ca victoria.........

gopolino20

 •  
 •  

#2 inghetzata » 27-09-2012 11:09

greu...greu...offf

inghetzata

 •  
 •  

#3 ADYtza74 » 27-09-2012 19:02

Tase,Tase daca nu o luai pe'asta erai "PA" .Un scurt 1-0 cu Steagu si ne revenim(oare). Sa vina Grigoras!!!!!!
−2

ADYtza74

 •  
 •  

#4 schillaci » 27-09-2012 20:15

Citez pe ADYtza74:
Tase,Tase daca nu o luai pe'asta erai "PA" .Un scurt 1-0 cu Steagu si ne revenim(oare). Sa vina Grigoras!!!!!!

Ai si tu un fix...oricum as paria ca de ar fi Grigoras la Otelul acum, l-ai vrea si pe el dus dupa vreo doua infrangeri ;-)

schillaci

 •  
 •  

#5 Aruon » 27-09-2012 21:02

FORZA OTELUL!Sper sa facem un joc bun cu Brasov si sa renastem iar daca nu sa se aduca jucatori noi ca astia s-au vazut cu bani!

Aruon

 •  
 •  

#6 Tudor » 27-09-2012 22:40

Citez pe AlynAvaloh:
FORZA OTELUL!Sper sa facem un joc bun cu Brasov si sa renastem iar daca nu sa se aduca jucatori noi ca astia s-au vazut cu bani!

Au dat dovada de multa nesimtire oricum pana acum. E una sa pierzi dar sa dai totul pe teren si alta cand pierzi dormind pe teren. Respect Vigli si Inkango ! Adevarati razboinici. :-)

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |