FOTO Sorin PanaFOTO Sorin PanaGălăţenii au câştigat meciul de Cupă cu Sportul, disputat la Bucureşti şi merg mai departe în competiţie, fără să se fi întrebuinţat prea mult. Singurul gol al partidei a fost marcat de Bruce Inkango, în minutul 28, aceasta fiind de altfel prima victorie cu antrenorul Viorel Tănase pe banca tehnică a roş-alb-albaştrilor.


Evoluţia celor două echipe a fost dezamăgitoare pe alocuri, singurul lucru bun fiind rezultatul final, care ne duce mai departe în Cupa României, acolo unde putem fi cap de serie până în semifinale! Având în vedere că alţii au păţit-o (vezi FC Vaslui cu Botoşani!) şi faptul că echipa noastră a evoluat cu rezervele scorul final capătă totuşi o importanţă de netăgăduit.  
Nu putem trece cu vederea formaţia trimisă în teren de către antrenorul Viorel Tănase în care au apărut multe nume noi, Cârjă şi Sipovic fiind pentru prima oară folosiţi în acest sezon. De asemenea, Grahovac, Benga, Cucu, Filip sau Buş au completat tabloul fotbaliştilor folosiţi foarte puţin în noul campionat. A bucurat foarte mult şi revenirea lui Cristian Sîrghi, după accidentarea suferită pe 13 august, acesta fiind nevoit să poarte o mască de protecţie, la nivelul feţei. De lăudat este şi iniţiativa antrenorului Viorel Tănase, care a avut pe bancă şi un puşti de la “satelit”, atacantul Bogdan Chipirliu fiind unul dintre cei mai în formă jucători de la Oţelul II.   

FC SPORTUL STUDENȚESC BUCUREȘTI – FC OȚELUL GALAȚI 0-1 (0-1)
Cupa României – şaisprezecimi de finală
Stadion „Juventus”București – Spectatori: 500
A marcat: Inkango 28’
Cartonașe galbene: Șerban 36’, Lung 72’
SPORTUL: Ormenișan – Beța (86’ Văduva), Lung, Patriche, Cioranu – Ghinga, Șerban – Lazăr, Novac, Nistor – Dobre (62 Mareș). Antrenor: Virgil Andronache
OȚELUL: Grahovac – Cârjă, Benga, Sipovic, Cucu – Filip, Neagu (87’ Sîrghi) – Iorga (74’ Stromajer), Inkango, Buș – Pena (67’ Punosevac). Antrenor: Viorel Tănase
Arbitri: Andrei Chivulete – Andrei Constantin, Petruța Iugulescu