STIRI Liga I Astra Asigurări îşi intră în rol la Oţelul

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDupă ce acum două săptămâni am primit anunţul prin care Oţelul îşi lua la revedere de la vechiul sponsor – ArcelorMittal şi ne era prezentat noul acţionar – TNG Group, iată că aceştia din urmă şi-au făcut cunoscute şi planurile de viitor. Astfel, printr-un comunicat oficial, Astra Asigurări, care face parte din consorţiul TNG Group, a expus faptul că va investi 10 milioane de euro în clubul gălăţean în următorii 5 ani.


Acest lucru înseamnă că echipa noastră va beneficia de o sponsorizare în valoare de 2 milioane de euro anual, adică suma care era plătită în trecut şi de Combinat şi care va asigura stabilitatea financiară la formaţia de la malul Dunării. Trebuie precizat din start că această sumă nu reprezintă bugetul total al Oţelului, banii urmând să vină şi pe alte căi, Primăria Galaţi şi sumele din drepturile de televizare urmând să completeze nevoile financiare ale formaţiei gălăţene. De asemenea, în conturile echipei ar trebui să mai existe în mod normal şi câteva milioane bune de euro venite pe filiera UEFA Champions League, Oţelul încasând per total 18.320.000 de euro de la forul european după participarea în competiţia fotbalistică supremă.  
Între timp, roş-alb-albaştrii au primit deja noile tricouri de joc inscripţionate cu numele noului sponsor, iar la stadion au avut loc schimbări, bannerele cu ArcelorMittal fiind înlocuite cu Astra Asigurări, lucru care va fi vizibil la partida de mâine cu FC Braşov. Rămâne doar ca noii investitori să-şi anunţe intenţiile şi public, sperăm noi într-o conferinţă de presă, în care să fie anunţată oficial şi noua conducere, cât şi bugetul exact al Oţelului, pentru ca lucrurile să intre pe făgaşul lor normal.

Despre TNG Group
TNG – Grupul Nova, acţionarul majoritar al companiei Astra Asigurări, este una dintre cele mai mari companii din România. Grupul a investit peste 500 de milioane de euro în România şi este activ în mai multe domenii:
•         Media: Romania Liberă, Revistele Hiparion, United Print, CMP;
•         Construcţii: Baumeister;
•         Imobiliare: Unirea Shopping Center, City Business Center Bucharest, International Business Center Modern;
•         Industria hotelieră: Intercontinental Bucharest şi Grand Hotel REX Constanţa – Mamaia;
•         Energie şi gaze: Megaconstruct;
•         Securitate: ANS.

Comunicat Astra Asigurări: "Contractul de sponsorizare stipulează că brandul Astra Asigurări va fi promovat pe stadionul echipei din Galaţi, pe site-ul şi publicaţiile echipei. De asemenea, brandul sponsorului va fi prezent pe tricouri. În schimb, Astra Asigurări va oferi susţinere financiară."

Narcis Răducan: “E linişte la club, stabilitate financiară, avem toate ingredientele pentru performanţă, astfel că nu avem scuze. Sperăm să fie un impact faptul că acum clubul a fost preluat de un nou acţionariat, acest lucru să-i motiveze pe jucători. Zilele următoare probabil se va face şi o prezentare oficială, trebuie să avem răbdare până atunci. Noii acţionari vor asigura acelaşi nivel de finanţare pe care l-am avut şi până acum. Nu va fi schimbată filosofia clubului, vom dezvolta Centrul de Copii şi Juniori, vom păstra profilul clubului cu jucători crescuţi aici.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 29-09-2012 17:45

Ma asteptam ca Adamescu sa investeasca putin mai mult decat Arcelor Mittal dar e bine si asa decat deloc.
FORZA OTELUL!
−1

Aruon

  •  
  •  

#2 Tudor » 29-09-2012 17:46

Intr-o eventuala conferinta de presa bunul simt ar trebui sa-i oblige sa ne ne zica si despre banii primiti din UCL. Si eu zic ca in mod normal ar trebui sa fie in cont. Asadar pe langa cei 2 mil. ar trebui sa ne bazam si pe acestia. S-ar schimba datele problemei. Sa vedem...
+1

Tudor

  •  
  •  

#3 schillaci » 29-09-2012 20:21

Oameni buni, ar trebui sa intelegem ca nu ar fi bine ca cei din club sa trambiteze ce sume au in cont dupa participarea in CL....va dati seama ca orice jucator pe care Otelul l-ar dori s-ar scumpi instantaneu...pentru ca, vorba aia, Otelul ar avea cu ce...
+1

schillaci

  •  
  •  

#4 Myhay20 » 29-09-2012 21:43

Am citit in GSP ca bugetul va fi de aproximativ 7 milione si ca bugetul ar urma sa creasca daca echipa va fi pe un loc de europa, ceea ce ar fi super!
+1

Myhay20

  •  
  •  

#5 Tudor » 29-09-2012 22:49

Citez pe Myhay20:
Am citit in GSP ca bugetul va fi de aproximativ 7 milione si ca bugetul ar urma sa creasca daca echipa va fi pe un loc de europa, ceea ce ar fi super!

Mama da ce sursa ai mai gasit si tu.... :-x
@schillaci nu cred ca bugetul unui club se ia in calcul cand se pune un pret. Pretul se pune in functie de clubul pe care il da, de jucator, de performante etc. E treaba restului cluburilor daca au bani sau nu sa-l cumpere. Nu zic ca nu ar fi patroni care fac asta. Dar ce zici tu ar fi valabil doar in cazul in care Otelul ar fi singurul cumparator si jucatorul nu ar fi liber de contract.
Dar chiar daca s-ar intampla asta, nu este un motiv pentru care cei din conducerea clubului Otelul sa nu fie transparenti.

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |