STIRI Cupa Romaniei Tragerea pentru optimi

Cupa RomanieiCupa RomanieiFC Oţelul Galaţi îşi va afla miercuri adversara din optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Tragerea la sorţi va avea loc la Casa Fotbalului din Bucureşti, cu începere de la ora 16:00, în sala “Nicolae Dobrin”.
Oţelul va fi cap de serie, la fel ca şi în şaisprezecimi, datorită poziţiei ocupate în clasament în sezonul trecut şi va face parte din Urna A, alături de CFR Cluj, Steaua, Rapid şi Dinamo. Echipa noastră poate întâlni formaţii din Urna C precum FC Botoşani, CF Brăila, Delta Tulcea sau din Urna B (Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, Astra Ploieşti, Pandurii Tg.Jiu, Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, CS Turnu Severin).
Partidele din optimi se vor desfăşura pe 30-31 octombrie şi 1 noiembrie, într-o singură manşă, pe terenul echipelor extrase primele din urnă la tragerea la sorţi. Doar în cazul în care formaţia respectivă nu beneficiază de nocturnă, iar televiziunea care deţine drepturile de televizare doreşte să transmită meciul, atunci jocul se va muta pe stadionul echipei care beneficiază de instalaţie de iluminat. În caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de organizare se efectuează de către clubul organizator, iar beneficiul se repartizează în mod egal între ambele echipe.
Jocurile se stabilesc prin tragere la sorţi, echipele participante fiind repartizate în 3 urne. Se împerechează echipele din urna A cu echipele din urna C (3 jocuri) şi urna B (2 jocuri). Cele 6 echipe rămase în urna B joacă între ele.
În faza optimilor de finală participă cele 16 echipe din Liga I şi Liga II calificate în urma desfăşurării fazelor anterioare. Reamintim că în şaisprezecimi, Oţelul a trecut la Bucureşti de Sportul Studenţesc, cu scorul de 1-0.

Tragerea la sorţi va fi transmisă live de la faţa locului de către sport.ro cu începere de la ora 16.00, iar pe internet o puteţi urmări AICI !

Narcis Răducan: “Mă voi duce miercuri la Bucureşti pentru tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României. Vrem să ajungem cât mai sus și să jucăm cu cei mai tari. Pentru moment am prefera o echipă din eșalonul inferior, ca să ajungem iar ușor în faza următoare. Suntem în prima urnă și vom avea un ușor avantaj. Sperăm să avem și noroc, știți cum e la tragerile la sorţi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 spike » 02-10-2012 14:59

cu braila sa picam. sa le dam vreo 5-0.
+3

spike

  •  
  •  

#2 Uzzy » 02-10-2012 20:40

otelul nu va trece de optimi... :(
−4

Uzzy

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 02-10-2012 23:02

Ar fi prea frumos sa picam cu CF Braila si sa jucam meciul acasa la noi..eu unul cred ca ne vom califica mai departe!

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 Denis » 03-10-2012 01:32

Eu nu cred, sunt convins ca vom merge mai departe.
+1

Denis

  •  
  •  

#5 Hagi » 03-10-2012 15:04

UPDATE: Cf Braila - Otelul Galati (mai mult ca sigur se va disputa pe stadionul Otelul in nocturna, meciul fiind televizat)
+1

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |