Narcis RaducanNarcis RaducanIată cele mai importante declaraţii de la conferinţa de presă, care a avut loc ieri la stadion şi care precedă partida de luni, de la Chiajna:


NARCIS RĂDUCAN: "Traversăm o perioadă de reorganizare după ce clubul a fost preluat de noul acționariat. Există o stabilitate la nivel financiar, lucru foarte important pentru un club de prim eșalon și ne dorim foarte mult să ieșim din această zonă a clasamentului, o zonă care nu reclamă valoarea echipei noastre. Sperăm să facem un joc cât mai bun la Chiajna, ne dorim cât mai multe victorii până în perioada de iarnă, când vom interveni și la nivelul lotului, așa cum bine a spus domnul primar Marius Stan după partida cu FC Brașov. Vom recâștiga și cele două puncte de penalizare. Săptămâna viitoare cazul va fi judecat și la TAS, avem toate atuurile."

VIOREL TĂNASE: "Am mai spus-o, jucătorii care nu au atitudine nu vor mai juca în această echipă. Am lucrat bine în această perioadă și nu se poate să nu apară și rezultatele. Mă bucură revenirea lui Gabi Paraschiv la prima echipă, el s-a recuperat acum și după o accidentare. Este un lider și aștept să demonstreze asta și în teren, nu numai în afara lui. Mergem la Chiajna pentru a întâlni o formație bună a campionatului, care a făcut un joc bun la Vaslui, etapa trecută, dar îmi doresc să câștigăm. Vreau atitudine maximă!”

GABRIEL PARASCHIV: "Mulțumesc conducerii și domnului antrenor că au decis să revin la prima echipă. Sunt apt din toate punctele de vedere și, dacă domnul antrenor va decide să joc, voi da totul pentru echipă. Nu contează dacă voi marca, nu asta este important, am mai spus-o. Importantă este echipa, importante sunt punctele. Sper să ieșim cât mai repede din această zonă a clasamentului."