FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAntrenorul Viorel Tănase a declarat că Gabriel Paraschiv, Laurenţiu Iorga şi Milan Perendija au fost amendaţi pentru că au părăsit Galaţiul în ziua liberă, deşi le-a fost interzis în mod expres acest lucru. De asemenea, aşa cum v-am informat încă de ieri, Laurenţiu Buş a fost exclus din lot şi trimis pe termen nedefinit la echipa a II-a, pentru care refuzase să joace în weekend-ul trecut.

VIOREL TĂNASE: “Eu nu mă joc, de când am venit am cerut respect, disciplină şi comunicare. Atât timp cât dau un program, el trebuie respectat. În urma unui referat pe care-l voi înmâna preşedintelui clubului, vor fi luate măsurile necesare. Iorga, Paraschiv, Perendija şi Buş sunt jucătorii care vor suferi aceste penalizări. Primii trei vor fi amendaţi  doar din punct de vedere financiar, pentru că nu au respectat programul meu, în timp ce Buş a fost îndepărtat din lotul primei echipe pe o perioadă nedeterminată, pentru că a refuzat să joace la echipa a 2-a, acolo unde l-am trimis după meciul disputat acasă, împotriva Braşovului. Pentru mine aşa ceva este inadmisibil la un jucător profesionist. În plus, şi el va fi penalizat cu 25% din salariu.”

LAURENŢIU BUŞ: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, m-a bulversat seria neagră a echipei, aceste zece meciuri fără victorie m-au afectat mult. Respect decizia, până la urmă şi echipa satelit este tot a acestui club şi voi da tot ce pot pentru Oţelul şi acolo. Prin pregătire şi randament la jocuri sper să determin şi o decizie în sens invers, să fiu reprimit la echipa mare.”