STIRI Liga I Narcis Răducan e oficial director general

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAstăzi, la stadion, a avut loc o importantă conferinţă de presă, în cadrul căreia fostul preşedinte al Oţelului şi actualul primar al Galaţiului, Marius Stan, i-a predat ştafeta lui Narcis Răducan, acesta fiind numit director general executiv în mod oficial. În afara celor doi, a fost prezentat şi noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Oţelul, Lucian Ciofoaia, reprezentant al TNG – Nova Group, noul acţionar al echipei de fotbal.


Acesta din urmă a specificat faptul că firma pe care o reprezintă deţine în procent de 100% clubul de fotbal. Noii reprezentanţi ai Oţelului au refuzat să dea prea multe detalii financiare, legate de trecerea echipei de la malul Dunării de la ArcelorMittal către TNG, în timp ce primarul Marius Stan s-a mulţumit să spună că în conturile echipei mai sunt câteva milioane de euro rămase în urma participării Oţelului în UEFA Champions League, nefiind oferită o sumă exactă. Cu toate acestea, edilul-şef a promis că noul stadion de 5 stele, care va fi construit pe locul actualei arene Dunărea, va fi dat în folosinţă în 2 ani şi şi a accentuat faptul că speră ca şi formaţia roş-alb-albastră să se ridice la nivelul investiţiilor în infrastructură în anii următori.
Lucian Ciofoaia, preşedintele Consilului de Administraţie a declarat că firma pe care o reprezintă va acoperi bugetul echipei în proporţie de 60%, restul banilor urmând să vină din drepturile TV şi de la Primărie. Reprezentantul TNG a specificat că Oţelul nu va primi anual o sumă fixă, banii urmând a fi distribuiţi în funcţie de nevoi şi de clasarea formaţiei în campionat, acesta declarând totuşi că patronul Dan Adamescu doreşte ca echipa să aibe performanţe.
Noul director general, Narcis Răducan, a declarat că deocamdată cel mai important lucru este locul ocupat în clasament, care dă mari bătăi de cap, iar noua conducere se va ocupa în special de acest aspect. El a afirmat că se gândeşte deja intens la campania de achiziţii din iarnă şi în acelaşi timp se vor pune bazele unui Centru de Copii şi Juniori şi mai puternic ca până acum, pentru că propria pepinieră reprezintă viitorul echipei şi se doreşte ca Oţelul să meargă pe acelaşi sistem de a-şi creşte proprii jucători.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 18-10-2012 14:16

Desi puteau da detalii mai multe, sunt vesti bune. Pana la urma pe plan mondial sunt tulburari financiare, iar stabilitatea e un lucru foarte bun. Sa ne salvam de la retrogradare si FORTA OTELUL ! :-)

Tudor

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 18-10-2012 15:43

la modul cum pica echipe cu nume si traditie ca spicele,nu avem decat sa fim optimisti si sa avem incredere in tot ceea ce s-a promis ! de-acum se va vedea grija banilor investitorilor privati ceea ce va modifica si mentalitatea jucatorilor,pentru ca cei mai multi erau detasati de club si de ce se intampla acolo atat timp cat nu exista stabilitate sisiguranta pe termen scurt si mediu ! deci,FOOOOORZA OTELUL !

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 Hagi » 18-10-2012 23:01

Dragi părinți, după ce salvați România și Europa, ne puneți și apă în bazin?

UPDATE Mesajul publicat de Gazetă și-a făcut efectul. Bazinul s-a umplut.

Scrisoarea unor copii înotători de la Liceul Sportiv din Brăila pe care Cătălin Tolontan o trimite mai departe șefilor țării

tolo.ro/.../...

De admirat acesti copiii pentru gestul lor. Oare la noi se aude ? Sala Sporturilor ??? Patinoarul ??? Baia Comunala ??? Terenul sintetic Dunarea 2 e gata, vestiarele si mini-tribuna mai asteapta (sa vina iarna sau Mos Craciun) ???
Hai odata ca la declaratii stam bine din cate observ....

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |