STIRI Liga I “Trebuie să ieșim din zona retrogradării“

Tănase : “Trebuie să ieșim din zona retrogradării“Tănase : “Trebuie să ieșim din zona retrogradării“Viorel Tănase, antrenorul Oțelului, speră ca victoria obținută cu Astra Giurgiu să reprezinte momentul zero pentru formația sa, iar succesul din etapa trecută să fie dublat cu 3 puncte obținute pe terenul Universității Cluj.

“Mergem la Cluj cu un moral bun, sper că acel declic pe care îl aşteptam cu toţii să se fi declanşat odată cu victoria împotriva Astrei. Nu ne va fi uşor, Universitatea dispune de o echipa bună ce are în componență jucători cu nişte calităţi ofensive extraordinare, la care se adăugă forma lor bună de pe teren propriu unde au reuşit să obţină 3 victorii. Chiar dacă nu mă pot baza pe Inkango şi Grahovac, accidentaţi, pot spune că ei au dat dovadă de spirit de sacrificiu, regret că nu îi am la dispoziţie, dar mergem cu ce avem, trebuie să dovedim că lotul este puternic atât din punct de vedere numeric cât şi calitativ. Vrem maximum de puncte din următoarele etape, trebuie să ieşim din zona retrogradării şi primul pas trebuie să îl facem la meciul cu U Cluj pe care vrem să-l câştigăm”, a declarat Viorel Tănase care a urmărit astăzi pe viu formația CF Brăila cu care oțelarii se vor duela în Cupa României. “Această competiție oferă surprize, așa că trebuie să tratam jocul cu maximă seriozitate. Brăila este o echipă cu multe fluctuații de formă, dar indiferent ce parcursul lor în campionat sunt sigur că se vor mobiliza altfel în fața noastră“, a concluzionat “Tase“.

Atacantul brazilian al Oțelului, Cleidimar Didi, abia revenit pe gazon dupa o pauză de aproximativ 4 luni, consideră că trebuie să mai treacă ceva timp până va reveni la forma aratată în campionatul trecut. “Mă bucur că am revenit la antrenamente şi la joc, dar sunt departe de acel Didi din trecut. Nu îmi propun să marchez un anumit număr de goluri ca în sezonul precedent, acum trebuie să punem pe primul loc echipa mai ales că traversăm o situaţie dificilă”, a afirmat Didi.

Partida Universitatea Cluj – Oțelul Galați din cadrul etapei a XIII-a se va disputa vineri, 26 octombrie 2012, cu începere de la ora 19:00 şi va transmisă în direct de către Digi Sport 1.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 25-10-2012 16:52

“Trebuie să ieșim din zona retrogradării“ nu zau....
+4

Tudor

  •  
  •  

#2 bassnes » 25-10-2012 17:20

bine atunci dar daca nu joaca grahovac pena si inkango poate ii vedem pe simaitis , chipirliu .
Echipa Probabila : Branet - Rapa , Costin , Sarghi , Cucu - Giurgiu , Neagu - Stromajer , Paraschiv , Iorga (Bajenaru) - Chipirliu si sper sa nu apara Punosevac aa si era sa uit la formula de start crek va intra viglianti si Paraschiv mai avansat.FORTA OTELUL!
Pronostic - 2 solist.
+1

bassnes

Login sau crează cont pentru a comenta              |