STIRI Liga I „Trebuie să facem tot posibilul pentru a ne impune!”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuViorel Tănase, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, consideră meciul de duminică, 4 noiembrie, împotriva contracandidatei  la retrogradare, CS Gaz Metan Mediaș, unul crucial, neconcepând o înfrângere chiar dacă infirmeria roş-alb-albaştrilor a mai „adăugat” şi alţi jucători după meciul de joi din Cupa României Timişoreana, contra celor de la CF Brăila, scor 3-0.

Viorel Tănase: "Am urmărit echipa din Mediaș în ultimele etape, este o formație bună, cu jucători experimentați și de viteză. A înregistrat oarece fluctuații în ultima perioadă, dar sper să câștigăm. Trebuie să facem tot posibilul pentru a ne impune, jucătorii care vor intra pe teren trebuie să dea sută la sută. Avem infirmeria plină, Gabi Paraschiv fiind după jocul cu CF Brăila suspect de ruptură musculară, dar nu mă plâng. Consider că voi găsi soluțiile necesare pentru a lua cele trei puncte".

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 03-11-2012 01:07

Liga a III-a, Seria I

Etapa a X-a: Ştiinţa Miroslava - Oţelul II Galaţi 1-0 (Cruceanu '94)

Hagi

  •  
  •  

#2 otelul.galati99 » 03-11-2012 11:38

Hai Tase, stiu ca poti mult mai mult. 2-0 batem pe gaz. HAI OTELUL. P.S. la meciul cu braila am zis ca batem cu 3-0 si am batut... :lol:
+3

otelul.galati99

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 03-11-2012 14:50

O sa fie un meci greu , dar o sa iesim cu fruntea sus din aceasta confruntare..cred intr-o victorie a noastra in fata gazului si apoi a celor din Piatra Neamt..sa parasim si noi odata zona rosie a clasamentului ! de cele 2 puncte ce se mai aude ? vad ca pe site-ul celor de la liga profesionista de fotbal suntem tot cu 2 puncte in minus..pe majoritatea site-urilor de fotbal avem 13 puncte , numai la berbecii astia suntem cu 11 puncte..

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 Aruon » 03-11-2012 16:06

Meci greu,decisiv.Daca echipa nu bate ar trebui sa plece Tanase.Nu a adus niciun plus in jocul echipei.Ba mai mult,jucam mai bine cu Dorinel.RESPECT DORINEL MUNTEANU PE VIATA!Tanase nu e ceea ce trebuie pentru OTELUL.PUTEM SPUNE CA NU AVEM ANTRENOR!SI E GRAV ASTA!Gazul are antrenor.Pustai ii da clasa lui Tanase.
Tase a facut istorie ca fotbalist pentru Otelul dar e o diferenta intre fotbalist si antrenor.Sper sa batem si sa ma insel eu.FORZA OTELUL!!!!
+3

Aruon

  •  
  •  

#5 geo007ro » 04-11-2012 16:07

Incurajati echipa si terminati cu aceste critici. Dorinel nu a facut nimic cu aceasta echipa anul acesta. Tase ce sa faca mai mult? Lasati-l sa isi faca treaba si abia in retur putem sa ii cerem si rezultate si un joc mai bun. Cu cine sa joace? Cu Iorga, care se vede ca are valoare dar joaca doar pentru el, cu Stromajer care e praf, Neagu nu joaca nimic, Pena nu poate mai mult, Rapa a ajuns rezerva datorita atitudinii sale proaste, Costin nu poate mai mult ca deja are o varsta si asa putem continua si mentiona toata echipa... Avem nevoie de alti baieti care sa vrea mai mult, cu o alta dorinta de afirmare. Asa ca terminati cu cea demisie !

geo007ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |