FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuImediat după tragerea la sorţi pentru sferturile Cupei României la fotbal, care au hărăzit ca Oţelul să întâlnească pe Ceahlăul, am avut parte şi de primele reacţii din partea conducătorilor celor două cluburi. Coincidenţa face ca Narcis Răducan, directorul general al echipei noastre să fi activat în mai multe rânduri ca jucător la FCM Bacău, condusă la acea vreme de Gheorghe Chivorchian, actualul preşedinte al nemţenilor, deci se poate spune că vom avea parte şi de o luptă “elev-profesor” la nivel executiv, în afară de duelurile de pe teren din Cupă şi campionat.


În altă ordine de idei, directorul general al Oţelului este de părere că echipa sa a avut noroc la tragere evitând echipele din fruntea clasamentului, ba mai mult având un culoar foarte avantajos spre finală. Cu toate acestea, Răducan a declarat că nu subestimează deloc Ceahlăul, o formaţie foarte puternică mai ales pe propriul teren.
De partea cealaltă, preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Chivorchian a vorbit în termeni frumoşi despre fostul său elev şi actualul omolog de la Oţelul şi i-a urat baftă în noua meserie, bineînţeles după partidele directe.  

Narcis Răducan: "Până la urmă putem spune că a fost o tragere bună, chiar dacă nu jucăm acasă cu Ceahlăul, însă am evitat echipele din fruntea clasamentului. Ceahlăul este un adversar redutabil, mai ales pe teren propriu, a demonstrat-o în repetate rânduri, inclusiv în acest campionat. Nu ne va fi uşor, dar vrem să trecem mai departe, mai ales că se poate spune că avem un culoar favorabil spre finală. Cupa României este singurul trofeu intern care ne lipseşte şi bineînţeles că suntem motivaţi suplimentar, este un obiectiv important pentru noi."

Gheorghe Chivorchian (preşedinte Ceahlăul Piatra Neamţ): “Elevul doreşte să-şi depăşească profesorul, însă mi-aş dori ca Narcis să mai acumuleze puţină experienţă şi îi doresc baftă multă, dar după jocurile cu noi în campionat şi Cupă. În orice moment în care el va considera că are nevoie de un sfat eu i-l pot da, pentru că a fost unul din cei mai buni jucători pe care i-am avut atunci când juca şi cred că va putea face carieră şi în noua postură de manager/conducător, fiind un tip ordonat şi disciplinat. Ceahlăul doreşte să ajungă în finala Cupei, dar o luăm pas cu pas, primul meci cu Oţelul e cel mai important.”