STIRI Liga I ŞTIRI FLASH: Debut pentru Chipirliu

Bogdan Chipirliu (FOTO Marian Brailescu)Bogdan Chipirliu (FOTO Marian Brailescu)În minutul 88 al jocului dintre Oţelul Galaţi şi Gaz Metan Mediaş am avut parte de un nou debut în formaţia noastră, Bogdan Chipirliu evoluând pentru prima oară în carieră în tricoul echipei mari, la un meci de Liga I. Atacantul care a mai prins două jocuri din postura de rezervă a evoluat 5 minute, fiind introdus pe teren mai mult pentru a prinde încrederea atât de necesară în viitor. Vârful de atac a ajuns în atenţia antrenorului Viorel Tănase după ce a avut un început de sezon foarte bun la “satelit”, fiind golgeterul echipei a II-a. În acest sezon, la Oţelul au mai debutat doi jucători crescuţi în propria pepinieră, ambii fiind fundaşi stânga: Lucian Murgoci şi Sorin Cucu!

Conform statisticilor InStat Football, portarul Cristian Brăneţ a fost cel mai bun goalkeeper al rundei cu numărul 14 din Liga I. El a reuşit să nu primească gol, blocând 5 şuturi, dintre care două au fost considerate parade decisive. De asemenea, Sorin Cucu a reuşit pentru a doua oară în acest campionat să prinde rezervele etapei, datele sale din meciul cu Gaz Metan Mediaş situându-l pe poziţia a doua pe postul de fundaş stânga.

În această săptămână juniorii aleşi să se antreneze alături de echipa mare sub comanda lui Viorel Tănase sunt Ousmane Gueye şi Alexandru Tudorie. Acesta din urmă a făcut recent trecerea de la Juniori B la Oţelul II, deşi are încă o vârstă fragedă. El a marcat deja 3 goluri pentru “satelit”, fiind o prezenţă constantă şi în lotul naţionalei U17 a României. Tudorie s-a aflat în atenţia clubului AC Milan în această vară, dar transferul său în Italia a picat în cele din urmă.

Tot alături de Oţelul se antrenează şi Florin Stoica (21 de ani) jucător care aparţine echipei noastre şi care fusese împrumutat la SC Bacău în Liga a III-a, unde antrenor i-a fost pentru o scurtă perioadă de timp chiar Viorel Tănase. Fundaşul central este unul dintre foştii lideri ai “satelitului”, dar nu a prins niciun meci la seniorii Oţelului, având însă nenumărate partide în Liga a III-a, la echipa a doua a clubului, dar şi la loturile naţionale de juniori. După un debut foarte bun la băcăuani, cu destule meciuri în care a intrat titular, Stoica a fost îndepărtat de la echipă odată cu venirea unui nou antrenor.

Laurenţiu Buş a fost reprimit la antrenamentele formaţiei de seniori, după ce fusese trimis la “satelit” pe termen nedefinit. Acum o lună mijlocaşul de bandă a refuzat să joace la echipa a II-a, fiind pedepsit în urma acestei ieşiri. În toată această perioadă jucătorul s-a antrenat exemplar şi a evoluat în toate partidele pe care Oţelul II le-a disputat între timp, convingându-l astfel pe antrenorul Viorel Tănase să-i mai acorde o şansă

Comentarii   
 •  
 •  

#1 alexxe.mike » 09-11-2012 06:42

E bine ca Gueye si Tudorie se antreneaza cu prima echipa. Bus are inca multe de aratat, sper sa vad ambitia necesara la el astfel incat sa ramana in prima echipa. Nu uitat de acel super-gol din super-cupa. Atunci a fost super-Bus, vreau sa-l vad din nou, eu am incredere in el !
+2

alexxe.mike

 •  
 •  

#2 gopolino20 » 09-11-2012 10:33

avem nevoie de sange proaspat in echipa......cei noi veniti sper sa ramna in lotul mare, sa se antreneze, si sa confirme chiar si la antrenamente...si incet incet poate isi fac loc si in echipa, adica sa joace, ca asta conteaza.....au tot viitorul in fata....BAFTA BAIETI...SI FORTA OTELUL...
+1

gopolino20

 •  
 •  

#3 Johnny8 » 09-11-2012 12:01

Dregan galeria face deplasarea la Piatra-Neamt sau tot e in "silenzio stampa".....?
+1

Johnny8

 •  
 •  

#4 Dregan » 09-11-2012 13:39

Din ce stiu eu nu, dar nu iti pot confirma cu exactitate...
+1

Dregan

 •  
 •  

#5 DanielT » 09-11-2012 16:23

Cei care vor sa mearga sa sustina echipa in deplasarea de la Piatra Neamt pot suna la tel. 0754577700 pentru mai multe detalii.
+1

DanielT

 •  
 •  

#6 Viorel Craciun » 09-11-2012 17:12

il prefer pe Chipirliu,pe care l-am vazut de cateva ori la satelit jucand cu multa dezinvoltura ,dar si ratand din pozitii favorabile,decat sa-l mai vad vreodata pe acest mare oooooo{zero] care e punosevac !iarBus merita cu prisosinta o noua sansa!
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#7 Hagi » 09-11-2012 17:31

Citez pe Viorel Craciun:
il prefer pe Chipirliu,pe care l-am vazut de cateva ori la satelit jucand cu multa dezinvoltura ,dar si ratand din pozitii favorabile,decat sa-l mai vad vreodata pe acest mare oooooo{zero] care e punosevac !iarBus merita cu prisosinta o noua sansa!

As mai adauga si pe Lucian Murgoci in locul lui Zoran Ljubinkovic pe postul de fundas stanga (galatean tanar si produs de clubul nostru fata de sarb care deja are impliniti 30 de ani) plus ca din retur revine si Silviu Ilie pe acest post.
+1

Hagi

 •  
 •  

#8 Alexandru C. » 10-11-2012 12:19

Acest lucru trebuia facut mai devreme..dar niciodata nu e prea tarziu..hai Otelul !

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |