STIRI Liga I Sipovic e suspendat la jocul cu Vaslui

Enes Sipovic (FOTO Marian Brailescu)Enes Sipovic (FOTO Marian Brailescu)Oţelul are de disputat luni, pe propriul teren, un derby contra formaţiei vecine din nordul judeţului, FC Vaslui, echipă clasată pe podiumul Ligii I. Antrenorul Viorel Tănase întâmpină în continuare probleme serioase de lot.  


Enes Sipovic a încasat cel de-al patrulea său cartonaş galben din acest sezon, la meciul de tristă amintire de la Piatra Neamţ şi este suspendat automat o etapă. Locul său în defensivă va fi luat de Milan Perendija, în timp ce Zoran Ljubinkovic, Alexandru Benga sau Ştefan Mardare sunt soluţiile de rezervă pentru postul de fundaş central.
Silviu Ilie şi Sergiu Costin sunt indisponibili de mai multă vreme, fiind foarte posibil ca ambii să nu mai prindă niciun meci în 2012! În schimb, portarul Branko Grahovac, Gabriel Parasciv şi francezul Bruce Inkango au reînceput antrenamentele, dar se pregătesc separat de restul lotului, o revenire a lor la meciul cu FC Vaslui fiind destul de improbabilă. Nici căpitanul de la “satelit”, Dănuţ Enescu, nu se simte foarte bine, el lipsind la ultimele partide de Liga a III-a şi de la antrenamentele Oţelului.
În schimb, Gabriel Giurgiu şi Alejandro Viglianti au fost menajaţi la meciul amical cu Sheriff Tiraspol, dar vor fi apţi pentru partida de luni, la fel stând situaţia şi în cazul lui Ionuţ Neagu, convocat la naţionala României.
Milan Perendija, Alexandru Benga, Gabriel Giurgiu şi Ionuţ Neagu au încasat câte 3 avertismente în primele 15 runde ale acestui sezon şi sunt în pericol de a nu evolua cu Dinamo în deplasare, dacă încasează vreun cartonas la jocul cu echipa lui Porumboiu. De partea cealaltă, rivalii galben-verzi nu se pot baza de mai multă vreme pe serviciile lui N'Doye, Annang, Zmeu sau Temwanjera, toţi cu probleme medicale.
Partida Oţelul – FC Vaslui va avea loc luni, 19 noiembrie 2012, cu începere de la ora 20.00, fiind transmisă în direct de către DolceSport.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 brilleryeux » 15-11-2012 19:00

Hai Otelul...da parca acum mai mult astept meciul cu Dinamo...tot respectul pentru Dorinel, dar nu uit declaratia in care a spus ca in Romania va antrena doar pe Otelul....asa ca as vrea sa le dam vreo 3 la caini...sa moara de ciuda Dorinel
+1

brilleryeux

  •  
  •  

#2 Hagi » 15-11-2012 23:33

La multi ani Petre Grigoras!!!

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |