STIRI Liga I “Avem mare nevoie de sprijinul fanilor”

Gabriel ParaschivGabriel ParaschivVeteranul Oţelului, Gabriel Paraschiv, a discutat cu suporterii pe pagina oficială de facebook a clubului. Iată un rezumat al celor spuse de cel care se află de 7 ani în curtea clubului gălăţean:
Gabriel Paraschiv: “Mă simt bine, am reînceput alergările după accidentare și sper să reintru cât mai curând. Mai sunt cinci etape până la finalul anului 2012 și sper să prind câteva din ele. Sunt convins că echipa își va reveni, nu aceasta este valoarea noastră. Am demonstrat-o în nenumărate rânduri. Veţi vedea, ne vom reveni, însă avem mare nevoie de sprijinul fanilor. Nu ne gândim la retrogradare, este drept că trebuie să fim precauți, însă noi ne dorim să ajungem în altă zonă a clasamentului. Atmosfera din vestiar nu poate fi una tocmai bună când ai rezultate nesatisfăcătoare. Ne lipsește răutatea necesară obținerii victoriei. Asta, după părerea mea, depinde de răutatea între ghilimele a fiecărei persoane care intră în teren. Nu înseamnă însă că situaţia va rămâne așa încordată. Suntem conștienți că depinde numai de noi să ieșim din această pasă proastă. În viața fiecărei echipe apar și astfel de momente. Important este să știm să trecem cât mai repede peste ele. Nu este ușor și, din păcate, fără sprijinul fanilor este foarte greu. Simt că putem învinge Vasluiul! Motivația nu dispare de la un sezon la altul și pentru mine personal e important să câștig fiecare meci. Suntem aproape de finalul unui ciclu care se va încheia în vară și personal cred că ar trebui să apreciem mai mult rezultatele care au fost până acum, pentru că nu cred că cineva spera ca Oțelul să fie vreodată campioană. Important este ca acum să ducem la bun sfârșit sezonul în curs, asta însemnând o clasare cât mai onorabilă și, de ce nu, o participare cât mai lungă în Cupă. Apoi, de ce nu ne-am gândi iarăși la locul 1? După un an în care echipa a pornit destul de greu din pricina diferitelor probleme, mai mult sau mai puțin obiective, cu liniște, multă muncă, seriozitate și nu în ultimul rînd cu o bună susținere financiară putem ajunge din nou acolo unde am fost. Dacă voi rămâne în continuare la echipă nu pot afla decât după terminarea contractului de jucător sau când mi se va propune altceva. Dar, indiferent de ce se va întâmpla în viitor, Oțelul și suporterii săi adevărați vor rămâne ca cea mai frumoasă amintire din cariera mea de fotbalist. Nu mă tentează o carieră în antrenorat, dar niciodată să nu spui niciodată. Nu e treaba noastră, a jucătorilor, să facem aprecieri la adresa noului acționariat, deoarece n-am intrat de multe ori în contact cu dumnealor. Domnul primar Stan a rămas aproape de echipă. Lui Dorinel îi urez success la Dinamo, dar după meciul cu noi!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 16-11-2012 15:53

da, asa este...fotbalul fara ultrasi si fara suporteri, se joaca degeaba.....dar voi jucatorii prin atitudinea voastra si prin jocul prestat ne faceti sa stam departe de stadion si de club.....asa ca mai intai voi trebuie sa faceti primul pas...sa jucati fotbal, sa va daruiti culorilor clubului care va plateste, sa fiti profesionisti, sa aveti caracter...si in primul rand sa aveti rezultate...si asa incet incet, or sa vina din nou alaturi de voi suporterii si ultrasii........cum era starea de spirit din jurul clubului, daca ne situam pe unul din locurile 3-4-5-6???????? aveam o speranta o tragere de inima, aveam emotii.....dar asa, noi avem emotii cu retrogradarea.......pai atunci ce pretentii sa mai aveti de la noi suporterii??......cand voua nu va pasa...........
−2

gopolino20

Login sau crează cont pentru a comenta              |