STIRI Liga I “Fără sacrificiu nu poţi câştiga”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuIată cele mai importante declaraţii după victoria frumoasă obţinută aseară de băieţii noştri în faţa rivalilor vasluieni, scor 2-0:


Viorel Tănase: "Sunt fericit pentru această victorie, vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudinea lor. Aşa vreau să se desfăşoare toate meciurile de acum încolo, cu acelaşi spirit, cu agresivitate foarte mare. Mai avem până ajungem la perfecţiune, mi-aş dori mai multe puncte în perioada asta pentru că suntem în criză. Ţinând cont că am întâlnit un adversar foarte puternic, care încă mai avea şanse la locul unu, zic eu că ne-am comportat destul de bine.Vaslui a făcut un joc asemănător cu cel prestat împotriva lui Dinamo, ne aşteptam. Ne-am luat măsuri şi ne-a ieşit. Fără sacrificiu nu poţi câştiga.”

Narcis Răducan: "A fost un meci foarte bun. Nu ne-a fost uşor pentru că am întâlnit un adversar important, dar ne-am creat ocazii şi victoria este pe deplin meritată. Este o gură de aer importantă ţinând cont de zestrea de puncte pe care o avem. Băieţii au arătat din nou ca un grup care se bate pentru obiective. Şi mie mi s-a părut că au fost anumite precipitări în deciziile arbitrului, dar nu are rost să mai comentăm, nu e un arbitru căruia să-i punem la îndoială corectitudinea."

Viorel Hizo (antrenor FC Vaslui): "Este greu să trag o concluzie, mai ales că am fost nevoiţi să facem modificări devreme. Este greu să tragi o concluzie din ce s-a întâmplat azi la Galaţi, nu se poate juca fotbal în mediul în care s-a jucat. Am avut 11 metri clar ca lumina zilei la Antal şi încă unul în minutul 90, dar te faci că nu vezi... Tot ce s-a întâmplat azi, nu se poate juca fotbal în aceste condiţii. Am simţit că suntem neputincioşi, dar am avut destule situaţii din care trebuia să înscrie."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 andrei640 » 20-11-2012 10:01

Aseara ne-am revazut campionii.
Sa va mai spun cat de mult imi place Viglianti?
+1

andrei640

  •  
  •  

#2 MARIO 23 » 20-11-2012 14:39

E incredibil cat de mult timp a trebuit sa treaca pentru a ne putea vedea din nou campionii :eek: , e inexplicabil ce s-a intamplat pana acum cu acesti jucatori si sper ca s-au trezit in sfarsit....ma gandesc , sa fi functionat oare metoda lui Para' cu inchisu-n vestiar???? :D
+1

MARIO 23

  •  
  •  

#3 Viorel Craciun » 20-11-2012 14:56

aseara am vazut ceea ce lipsea cam de dupa meciul din supercupa :ATITUDINEA !trebuie sa nu judeci sau sa nu cunosti fenomenul ca sa vrei sa castigi mereu ,trebuie sa se mai intample si cate un chix dar depinde cum il dai !cand vezi ca fiecare jucator alearga dupa mingi 80% pierdute iti dai seama ca nu poti striga impotriva acestor baieti ,chiar daca unii nu sunt la valoarea adevarata si ma refer aici Neagu vazut in cele din urma si de TANASE ,dar schimbarea cu Filip nu s-a dovedit solutia corecta . de prin minutul 70 se pierduse centrul terenului acolo unde nici Bajenaru nu mai facea fata !probabil ca aici este cheia jocului ;atat timp cat linia de mijloc rezista sau e in forma merge si jocul.per total ,toata stima pentru echipa si rusinica pentru ce a mai ramas la peluza nord si isi spun galerie !asa cum echipa n-a fost in forma ,asa nu sunteti voi acum !echipa pare ca si-a revenit faceti si voi la fel si conduceti atmosfera de pe stadion pentru ca avem nevoie de voi! renuntati la trivialitati si faceti-va repertoriul vostru cunoscut su frumos. :roll:
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#4 Aruon » 21-11-2012 22:42

FORZA OTELUL!Jucatorii acum se simt amenintati pentru ca stiu ca din iarna se va face curatenie si ei dau ce pot.E bine si asa.FORZA OTELUL si cine merita sa ramana la Galati.Din partea mea sa se trezeasca toti si sa nu mai plece niciunul dar sa aducem cativa jucatoriFORZA OTELUL!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |