STIRI Liga I “Nici nu vreau să ştiu pe ce loc suntem până nu revenim sus”

Catalin IorgaCatalin IorgaÎntr-un interviu acordat cotidianului local, Viaţa Liberă, mijlocaşul Cătălin Iorga a vorbit despre partida câştigată în faţa  rivalei FC Vaslui, despre supergolul pe care l-a marcat în aceeaşi partidă, dar şi despre faptul că nu se simte deloc bine când vede pe ce loc este echipa noastră în clasament.

Acesta a mai precizat că nici nu se va mai uita la poziţia ocupată, până ce echipa nu va lega câteva victorii şi a rugat suporterii să fie mereu alături de echipă, aşa cum s-a întâmplat la jocul cu Vaslui.

VEZI GOLUL AICI

Antrenorul Viorel Tănase îl vede pe Cătălin Iorga chiar la echipa naţională, în timp ce directorul general Narcis Răducan l-a lăudat la rândul său pentru prestaţia decisivă de luni.

Cătălin Iorga: „Nu vreau să ies în faţă, mai ales în situaţia actuală în care ne aflăm. Nici măcar nu pot să mă uit în clasament, ştiu că avem 19 puncte strânse pe teren, nici nu vreau să ştiu pe ce loc suntem până nu revenim sus. Contează doar performanţa echipei, avem o mare dorinţă, să prindem cupele europene, iar prin Cupa României e drumul cel mai uşor. Mie îmi plac toate golurile pe care le înscriu, nu contează cum reuşesc să introduc mingea în poartă, la toate ţin la fel de mult. Se poate spune că cel de acum e cel mai frumos, dar important este doar că am reuşit să câştigăm într-un moment dificil pentru noi şi nu spun asta doar de complezenţă. De fiecare dată la antrenamente încerc să marchez din orice poziţie, chiar şi dacă sunt pe linia de fund a terenului. Am încercat şi acum într-un meci oficial şi mi-a ieşit. Portarul Dani Coman m-a felicitat pentru reuşită în drum spre vestiare. Dacă publicul ar fi aşa de fiecare dată, cu siguranţă şi noi am obţine rezultate mai bune. Nu vreau să mă încurajeze pe mine, ci vreau să încurajeze echipa. Am făcut un joc slab la Piatra Neamţ, nu ne-a ieşit nimic şi am vrut să demonstrăm care e adevărata noastră faţă. În plus, nu mai câştigasem de multă vreme cu FC Vaslui, iar asta ne-a făcut să fim şi mai motivaţi.”

Viorel Tănase: „Iorga e un fotbalist foarte talentat, în care am mare încredere. Dacă avem răbdare cu el şi îl încurajăm, la calităţile pe care le are, dacă va continua să evolueze aşa, cu siguranţă va bate la porţile echipei naţionale.”

Narcis Răducan: “Prestaţia băieților din meciul cu Vaslui a adus aminte de echipa campioană de acum doi ani. Golul lui Iorga a fost de senzație și sper să continue pe această linie. Am meritat pe deplin victoria, chiar dacă am avut și momente dificile. Urmează un meci cu Dinamo, după care vom juca sfertul de Cupă cu Ceahlăul. Vom merge în continuare pe mâna tehnicianului Viorel Tănase, mai ales că sunt multe lucruri pozitive de când a venit la echipă. Odată cu schimbările din iarnă, echipa va arăta mult mai bine. Stăm bine și la capitolul financiar, așa că avem toate atuurile pentru o revenire printre locurile fruntașe din campionat.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |