STIRI Liga I Gabriel Viglianti despre…

Gabriel Alejandro Viglianti alaturi de copiii saiGabriel Alejandro Viglianti alaturi de copiii saiCel mai titrat fotbalist străin din istoria Oţelului, Alejandro Viglianti, a discutat cu suporterii pe pagina oficială de facebook a clubului. Iată ce a declarat argentinianul despre: … meciul cu FC Vaslui: “M-am gândit la toate lucrurile mai puțin frumoase făcute de Vaslui împotriva noastră și m-am bucurat foarte mult că am reușit să câștigăm iar pe teren propriu împotriva lor.”

… meciul cu Dinamo: “Va fi foarte greu, dar dacă reușim același nivel de atitudine ca la ultimul meci, sigur venim cu puncte. Chiar dacă începutul de campionat nu a fost bun, echipa își revine ușor-ușor și cred că putem să ne gândim la mai mult dacă finalizăm turul mai sus. În campionatul românesc orice echipă câștigă împotriva oricărei echipe. Nu există formații imbatabile. Credem în șansa noastră, depinde de noi.”

… atmosfera la echipă: “Sincer este foarte greu pentru că familia Oțelul a făcut istorie doar unită, cu toții împreună atât în momentele bune, dar mai ales în momentele grele. Este foarte necesar să revenim la aceeași atmosferă care ne va ajuta să obținem rezultate. Totul depinde de cât de mult revenim în clasament. Trebuie s-o luăm meci cu meci. Atmosfera la echipă este bună, dar poate fi și mai bună dacă vin și rezultatele. Sincer nu cred că se pune problema retrogradării. Cum s-a văzut în multe meciuri, am făcut foarte bine ce trebuia să facem pe teren, însă nu s-a văzut și pe tabela de marcaj. Iar asta a contat în clasament. Am încredere că echipa se va lupta mai sus. Se pot reuși performanțe și în continuare, doar că echipa este acum într-un proces de transformare.”

… antrenorul Viorel Tănase: “Ştie să facă atmosferă și disciplină. Antrenamentele lui Tase sunt foarte interesante, atractive și bine argumentate. Am lucrat cu mulți antrenori și de la fiecare am extras la maxim cele mai importante aspecte. Fiecare are stilul său și lucruri importante de transmis jucătorilor.”

… penalty-ul ratat cu Gaz Metan în 2011: “În momentul în care am luat decizia să bat acel 11 metri, știam responsabilitatea care îmi atârna pe umeri. De aceea am și luat acea decizie, deoarece aveam deja o vârstă, o experiență, și nu doream să las un coleg mult mai tânăr în fața unei clipe atât de importante. N-am vrut să-mi expun colegii cu un viitor mult mai lung în fotbal. Sigur că a fost neplăcut să ratez, dar știu că fotbalul îți oferă șansa revanșei în fiecare weekend, iar eu și colegii ne-am revenit.”

… retragere: “Nu mi-am dorit niciodată să plec de la Oțelul! Mi-a plăcut mult această echipă încă de când am ajuns în România. Dacă aș fi anunțat că nu mai fac parte din planurile echipei, m-aș întoarce în Argentina. Nu mă văd în altă echipă din România! Post de conducere? Nu m-am gândit la așa ceva. Urmează să discut cu familia și prietenii şi vizavi de stabilirea în România. Dacă aș începe acum cariera de jucător, ar fi multe lucruri de pus la punct, dar sufletul niciodată n-a lipsit în cele făcute de mine! Când ești tânăr, nu conștientizezi șansa pe care o ai și contează cine este lângă tine, colegii și cine te sfătuiește. Familia a fost mereu lângă mine și m-a ajutat foarte mult. Da, mi-aș dori să mă retrag de la Oțelul! Galațiul este un oraș liniștit și îmi place aici, m-am acomodat foarte ușor. În paralel fac cursuri de antrenorat pe Internet și depinde de Dumnezeu ce va dori pentru mine. Nu am niciun regret de când sunt la Oțelul. Toate momentele frumoase și mai puțin frumoase au fost o experiență pentru a progresa.”

… suporteri: “S-a simțit când suporterii au fost lângă noi și asta a contat foarte mult. A contat atât în rezultat, cât și în atitudinea noastră! La meciul cu Timișoara a fost și mai frumos, întregul stadion cântând din primul până în ultimul minut! Ne dorim mult să facem un meci bun pe Național Arena și ne vom bucura să avem lângă noi fanii în număr cât mai mare. Asta ne-ar încuraja și mai mult!”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexx » 22-11-2012 12:48

Jos palaria Vigli! Un adevarat caracter! Sa speram ca peste vreo 10 15 ani sa castigi si din postura de antrenor un titlu cu Otelul :x !
+1

Alexx

 •  
 •  

#2 gopolino20 » 22-11-2012 13:43

da....un jucator emblematic pt Otelul......poate recomanda si el un jucator argentinian, prieten de-al lui....la Galati, ar fi ceva.........ca avem nevoie de un nou Vili la centru......in urmatorii ani

gopolino20

 •  
 •  

#3 Viciu » 22-11-2012 23:10

Tot respectul, un om si un jucator adevarat. Mereu vei fi iubit in Galati, Bucuresti, Frankfurt, Poznan si in toate colturile lumii.
+1

Viciu

 •  
 •  

#4 Viorel Craciun » 22-11-2012 23:14

un caracter deosebit un om pe care am avut ocazia sa-l cunosc si in afara terenului si care are un bun simt si un respect in limbaj care nu poate sa nu te faca sa-l indragesti .BRAVO VIGLI !
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#5 andrei640 » 23-11-2012 01:13

Tare mi-a fost drag omul asta inca de cand a ajuns la noi.Respect!
+1

andrei640

 •  
 •  

#6 Aruon » 23-11-2012 17:07

Unul dintre jucatorii mei preferati de la Otelul!RESPECT!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |