STIRI Liga I “Centralul a cântărit cu două unități de masură”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul a pierdut la Dinamo, scor 2-1, în urma unor mari greşeli de arbitraj, toate în defavoarea echipei noastre, în ultima etapă a turului de campionat. Iată cele mai importante declaraţii de după meci:


Narcis Răducan: "Meritam cel puțin un egal, dar a fost un meci slab și din punctul de vedere al calității și al arbitrajului. Centralul a cântărit cu două unități de masură, a dat penalty nu foarte evident pentru Dinamo, iar nouă nu ne-a dat unul clar în ultimele minute. Nu dăm însă vina numai pe arbitri, pentru că am făcut un meci slab. Cu toate acestea, în a doua repriză am revenit și puteam să obținem măcar un punct. Pe parcursul campionatului au fost momente în care am fost avantajaţi, dar şi când am fost dezavantajaţi, dar ăsta e fotbalul, niciodată nu vreau să depăşesc o anumită limită, totuşi trebuie să scoatem în evidenţă când sunt greşeli decisive cum a fost azi. Puteţi să-l întrebaţi pe arbitru de ce nu a dat penalty pe final, dar vorbim prea mult de arbitraj, noi avem probleme în această toamnă la modul de exprimare în joc. S-a simţit şi lipsa jucătorilor cu experienţă, avem mulţi accidentaţi, acum avem şi probleme cu portarii. Vom avea un meci extrem de important în Cupă și suntem îngrijorați din cauza accidentărilor. Sper să jucăm bine și să ne calificăm mai departe. Avem nevoie de jucători și vom face mutări, dar toate se vor întâmpla în iarnă. Până atunci trebuie să scoatem maxim din meciurile rămase."

Viorel Tănase: "La cum am jucat în repriza a doua meritam mai mult. În prima repriză am jucat foarte puţin. Primul penalty a fost dictat foarte ușor pentru Dinamo, acolo nici măcar nu a fost intenție. Am înțeles că la faza din minutul 90 a fost henț în careu la Alexe, care parcă a jucat handbal. Meritam un punct, am dominat repriza a doua, dacă aveam mai mult curaj puteam obține mai mult. Nu mă așteptam la un asemenea parcurs, e mult sub ce ne doream, dar e bine că suntem deaspura liniei. Am făcut 14 puncte de când sunt eu la echipă, sper să mai acumulăm multe puncte până la sfârșitul sezonului, să urcăm cât mai sus. Urmează un meci extrem de greu în Cupă, mai ales că ni se accidentează tot mai mulți jucători. Acum s-a accidentat și Brăneț, deci va trebui să luăm un portar de la echipa a doua. Voi găsi soluții și sper să ne calificăm mai departe după meciul cu Ceahlăul. Nu pot vorbi despre transferuri acum, vorbim după pauza competiţională. Zaharia este jucătorul nostru, a semnat pe 3 ani şi jumătate şi îl aşteptăm cu mare drag.”   

Marius Stan (primar Galaţi): "Să spunem că centralul a greşit omeneşte. Nu cred că e cazul să vorbim de arbitraj atâta timp cât am văzut un meci de Liga 2."

Cornel Dinu (administrator-delegat Dinamo): “Să fim corecți, a fost penalty pentru Oţelul în minutul 90! Totuşi este un rezultat important pentru Dinamo, care avea nevoie de puncte mai mult ca oricând. Am observat o schimbare de atitudine a jucătorilor, s-a văzut o mai bună punere în teren a fotbaliștilor și de aici și victoria firească. Deși au trecut doar 10 zile de la venitrea lui Dorinel, se simte un plus în joc. Dinamo s-a retras din minutul 60 și s-a văzut asta în meci. N-a fost deloc bine. Din păcate, schimbările n-au confirmat și asta din cauza faptului că vechea conducere a echipei n-a acordat aceeași pregătire întregului lot de jucători. Erau antrenați de către antrenorul principal doar 11-12 jucători, în timp ce restul erau trimiși să lucreze cu antrenorul secund. Sunt convins că pe viitor, când toți jucătorii vor ajunge la același nivel și echipa va arăta altfel.“

Dorinel Munteanu (antrenor Dinamo): “Cu un ochi mă bucur, cu unul plîng. Am încercat în timpul celor 90 de minute să uit de ceea ce mă leagă de Oţelul Am trăit momente unice alături de acești jucători, dar pentru mine, pentru noi, pentru Dinamo erau foarte importante aceste puncte, așa că mă bucur pentru succes. Nu ne-a fost ușor, nu pot fi mulțumit în totalitate de ce-a fost la acest meci, dar îmi felicit băieții. Momentan, contează punctele. Vom avea timp și pentru a regla tot ce nu merge în jocul nostru. Urmează un meci extrem de important pentru noi, cu CFR, în care doar calificarea contează pentru noi. A fost penalty la Alexe? N-am văzut faza, sincer.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 24-11-2012 18:17

Toti de la Dinamo inclusiv Dorinel au facut pe prostii cand au fost intrebati de acel penalty neacordat echipei noastre.Daca erau fair-play recunoasteau.INSA RESPECT DORINEL FOREVER
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 otelul.galati99 » 24-11-2012 21:25

Fiecare isi vede interesul, nici nu m-am mirat cand am vazut declaratiile, ma asteptam putin sa fie fair play, dar cuvantul asta nu-l vezi la nimeni in zilele noastre. Notiunea de Fair play = 0 pentru toti. Pacat.

otelul.galati99

Login sau crează cont pentru a comenta              |