STIRI Liga I “Aş fi dorit ca ambele meciuri cu Petrolul să se dispute la anul”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuFC Oțelul Galați a trimis o solicitare către FRF vizând reprogramarea manșei întâi a semifinalelor Cupei României pentru primăvara anului următor, dar şi către LPF căreia i-a solicitat mutarea etapei a 20-a a Ligii I în 2013. Este de consemnat faptul că şi CFR Cluj s-a raliat acestui demers al clubului nostru, dar rămâne de văzut dacă şi celelalte semifinaliste, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu, ar fi de acord cu această măsură.


Antrenorul Viorel Tănase ar fi mai mult decât mulţumit dacă solicitării clubului nostru i s-ar răspunde pozitiv, deoarece crede că vremea rea care se anunţă în decembrie poate influenţa partidele cu Petrolul din Cupă şi din campionat. De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre uzura fotbaliştilor, în ultimul timp tot mai mulţi jucători alegându-se cu accidentări după un sezon prelungit.
Viorel Tănase: „Sincer, as fi dorit ca ambele meciuri cu Petrolul din Cupă să se dispute anul viitor. Se anunţă vreme rea şi chiar dacă avem încălzire la gazon tot nu sunt condiţii optime. Mai este vorba şi de oboseala fizică şi psihică a jucătorilor din ambele tabere, inerentă unui final de sezon încărcat. Noi avem şi mulţi accidentaţi, ne-ar fi prins bine ca şi meciul tur să fie anul viitor, plus că pot fi şi întăriri la echipă în iarnă. Oricum, sper să valorificăm avantajul de a juca acasă ambele meciuri şi să le câştigăm, chiar dacă avem un adversar puternic, cu jucători capabili oricând să facă diferenţa.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 01-12-2012 16:47

Asa ar fi normal , dar intr-o tara ca Romania totul este posibil..daca se poate sa joace la -10 grade cu zapada pana la brau nu se supara nimeni de la federatie..unde s-a mai vazut ca un tur de cupa sa se joace in iarna si returul in primavara..rusine Sandu si Dragomir !
+4

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 geo007ro » 02-12-2012 00:20

Cine spune ca vor fi temperaturi de minus nu stiu cate grade? Realitatea este ca este posibil ca din primavara sa fim mai puternici iar asta ar fi considerentul principal pentru care nu vrem sa se mai joace in decembrie. Si CRF-ul la fel. Astra si Petrolul sunt pe val si nu cred ca le va conveni o eventuala amanare.Totusi, jucam acasa si putem scoate un rezultat bun in prima mansa a semifinale. Macar cupa ar trebui amanata.
+2

geo007ro

  •  
  •  

#3 costy81gl » 02-12-2012 22:05

Citez pe geo007ro:
Cine spune ca vor fi temperaturi de minus nu stiu cate grade?


In doar 24 de ore vor fi -7 grade in Galati.
+2

costy81gl

Login sau crează cont pentru a comenta              |