STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Ştefan Mardare !

Stefan Mardare (in stanga)Stefan Mardare (in stanga)Astăzi, 3 decembrie 2012, Ştefan Mardare împlineşte vârsta de 25 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Fundaşul central, care poate juca şi lateral stânga a sosit la malul Dunării din returul sezonului trecut, dar nu a jucat niciun meci oficial pentru Oţelul încă, fiind folosit cu precădere la “satelit” sau în jocuri amicale!  
Jucătorul de 25 de ani, băcăuan la origini, a fost cerut la echipă în mod expres de către fostul antrenorul Dorinel Munteanu, care i-a fost coleg, dar şi antrenor la FC Vaslui.
În România şi-a început cariera de profesionist în oraşul natal, la FCM Bacău, pentru care a jucat doar 5 partide înainte ca formaţia moldavă să retrogradeze din prima ligă. Fiind recunoscut ca o tânără speranţă, Mardare nu a fost lăsat să ajungă în divizia secundă, fiind transferat de către FC Vaslui. Aici a devenit om de bază şi a prins 46 de meciuri în următorii doi ani, dar, mai important, a fost selecţionat constant la reprezentativa de tineret a României, pentru care a evoluat în 14 rânduri. Aflându-se pe o pantă ascendentă a urmat natural transferul la Rapid Bucureşti, pentru care a bifat 24 de partide înainte de a suferi o accidentare îngrozitoare care l-a scos din circuit pentru un an şi 3 luni !  
Totuşi, nu a fost uitat, iar în 2011 a ajuns la Debrecen VSC, la acea oră campioana en-titre a Ungariei şi fostă participantă în grupele UEFA Champions League, ediţia 2010-2011. Din păcate, revenirea a fost mai dificilă decât se preconiza şi după doar câteva jocuri în prima ligă, a fost trecut “în rezervă” la echipa a II-a a celor din Debrecen. Nu a terminat campionatul la formaţia maghiară, fiind lăsat liber să se antreneze cu Oţelul încă din luna aprilie a anului 2011.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mateuts37 » 03-12-2012 22:43

Un jucator doar cu trecut.ma amuza si bluza de pe el cu nr 29...E UN FEL DE GABI GIURGIU
−1

mateuts37

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 04-12-2012 14:34

Iti zic si eu la multi ani si sanatate chiar daca e cu intarziere..
+1

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 otelul.galati99 » 04-12-2012 21:42

Imi cer scuze ca iti zic asa tarziu, iti urez multa sanatate si sper sa fii unul din stalpii apararii Otelului.
+1

otelul.galati99

Login sau crează cont pentru a comenta              |