STIRI Liga I “Jucătorii români îşi pierd uşor motivaţia”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuÎn timp ce jucătorii abia au intrat în vacanţă, cu banii la zi, conducerea clubului Oţelul lucrează din nou la schimbarea feţei echipei pentru returul din primăvară. Atât directorul general, Narcis Răducan, cât şi antrenorul Viorel Tănase, par mai mult decât pregătiţi să nu mai facă concesii, aceştia dând de înţeles, că vor mai exista multe schimbări în lot în această pauză competiţională.

Narcis Răducan: “Trebuie periodic să schimbi puțin cadrele. Să dai un restart la lotul de jucători pentru că se pierde motivația, e inevitabil, mai ales că este vorba de jucătorii români și asta se întâmplă des. Am analizat ce s-a întâmplat în acest tur de campionat.  Am avut o ultimă întâlnire cu băieții, ne-am luat rămas bun. În zilele următoare, la nivelul conducerii vom avea o discuție și vom vedea exact ce s-a întâmplat în toamnă și vom lua și măsurile în consecinţă.”

Viorel Tănase: “Am venit cu mult entuziasm şi am crezut că pot realiza mai multe puncte. Am avut însă o evoluţie oscilantă, cu toate că sunt jucători cu mare experienţă în lot, cu performanţe mari în spate. Din păcate, am avut şi foarte mulţi indisponibili în fiecare etapă, a cântărit foarte mult aspectul accidentărilor, dar nu vreau să-mi creez neapărat o scuză din asta. Totuşi, am realizat victorii foarte importante, au fost şi jocuri în care am terminat la egalitate nemeritat, pentru că am dominat adversarul la toate capitolele. Singurul meci în care am fost dezamăgit de jucătorii mei a fost cel cu CSMS Iaşi, în care am fost umiliţi pe teren propriu. Am încercat să le dau libertate pe teren jucătorilor şi a durat până s-au obişnuit. Meciul cu Iaşi m-a supărat cel mai mult, dar probabil a venit şi pe fondul unei oboseli psihice după foarte multe jocuri sub presiune. Îmi doresc să nu avem parte de mai mult de un accident pe an, aşa cum se întâmplă la echipele mari. Ştiam foarte bine la ce mă înham, că nu va fi uşor. Ştiu, de asemenea,  că avem suporteri cunoscători de fotbal şi mi-aş dori să fie întotdeauna alături de echipă pentru a putea fi răsplătiţi prin rezultate.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 19-12-2012 00:50

Dupa mine ar merita sa ramana urmatorii:Sergiu Costin,Paraschiv,Vig linati,Iorga,Giurgiu ,Inkango si Didi si Pena.RESTUL OUT!Au avut timp sa demonstreze si nu au facut-o.Dar e doar o opinie.FORZA OTELUL!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |